• Rostfritt från Heno!
 • Rostfritt från Heno!

Rostfritt från Heno!

Vandalsäkert
De rostfria stålprodukterna är gjorda av ett resistent och uthålligt material som kan stå emot höga temperaturer och vandalism. Alla produkter är prestandatestade för att utstå högfrekvent användning och dagligt slitage. Sortimentet passar perfekt på högriskinstanser som t ex fängelser då alternativ med dold anslutning finns och det är omöjligt att komma åt komponenterna. Alla produkter är även rundade och släta för att minska risken för skador.

Hygieniskt
Alla produkter är framtagna med syftet att underlätta rengöring och har därför minimalt med skruvar och springor där smuts kan leta sig in. Med släta ytor och rundade kanter är vårt rostfria sortiment väldigt enkelt att hålla rent och behöver inte rengöras lika ofta som andra produkter.

Miljövänligt
Rostfritt stål är 100% återvinningsbart och bidrar därför till en fortsatt utveckling och skyddande av miljö. Tack vare avancerad teknologi (Kallpressning, TIG och lasersvetsning) kräver våra rostfria produkter mindre energi vid tillverkning. Då de i stort sett är omöjliga att ha sönder så är våra produkter även väldigt ekonomiska då de sällan behöver bytas ut.

Enkelt
Alla våra rostfria produkter är framtagna med smarta lösningar för att minimera behovet av små justeringar för att förkorta och enkelgöra installationsprocessen. Majoriteten av produkterna kommer med inbyggda fästen för dold upphängning.

Dokumentation
 • Dricksfontän SD Dricksfontän SD

  Vägghängd dricksfontän i rostfri stålplåt inkl. ventil 312QU1.

  Öppna länk
 • Tvättställ BOB-2 Tvättställ BOB-2

  Vägghängt tvättställ i rostfri stålplåt, med hål för blandare och med dold anslutning av avlopp och vatten.

  Öppna länk
 • WC-stol S21 WC-stol S21

  Golvstående WC-stol S21 med cistern i rostfri stålplåt.

  Öppna länk
 • Urinal Delta Urinal Delta

  Vägghängd urinal i rostfri stålplåt, med toppanslutning av vatten.

  Öppna länk
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår