Robust, din totalleverantör av ståldörrar, glaspartier, industriportar mm

Datum: 11 Jun 2020

Robust ståldörrar, numera en del av Novoferm, har i årtionden utvecklat och sålt kvalitetsdörrar av stål på den Skandinaviska marknaden. Sedan 2019 ingår Robust i den Europeiska koncernen Novoferm Group och har i och med detta breddat produktportföljen till att inte bara handla om ståldörrar utan säljer även industriprodukter såsom brandskjutportar, takskjutportar, rullportar, dockningsstationer, glaspartier i aluminium och stål mm.

Ladda ner vår produktbroschyr HÄR.

Robust ståldörrar har sedan 1971 levererat kvalitativa ståldörrar och brandluckor till den Skandinaviska marknaden. Vi utvecklar ständigt våra produkter och vårt senast tillskott inom ståldörrssegmentet är vår CE-märkta dörr NGSD. En brand- och säkerhetsdörr byggd för att klara tuffa krav i utomhusmiljöer. Det är för oss en självklarhet att producera på ett sätt som minimerar påverkan på miljön och vi är certifierade enligt ISO 9001 samt ISO 140001. Det garanterar kvalitativa produkter med minimal miljöpåverkan.

Novoferm Group har sedan maj 2019 klivit in som en ny stabil ägare av Robust ståldörrar med ett långsiktigt fokus. Novoferm Group är en ledande leverantör av portar i Europa och distribuerar numer sina produkter på den Skandinaviska marknaden via Robust. Detta gör Robust till en totalleverantör av brand- och säkerhetsdörrar samt industriella portar, glasade entrépartier dockningsstationer mm.

Fördelarna för dig som kund med en leverantör inom flera olika produktområden är många. Våra produkter är framtagna och testade tillsammans vilket möjliggör ett systemtänk, att dessutom arbeta med en leverantör istället för flera effektiviserar beställarens tid och förenklar inköpsprocessen.

Organisation
Robust har sitt huvudkontor i Värmländska Nykroppa, där finns även delar av marknads- och utvecklingsgruppen. Tillverkningen av ståldörrar sker i fabriken i Nykroppa medans alla våra övriga industriprodukter tillverkas på olika fabriker i främst Tyskland men även i övriga Europa. Vi har en svensk säljorganisation bestående av en innesäljavdelning placerad i Nykroppa och Örebro samt fältsäljare som täcker in hela Sverige.

Framtid
Vi arbetar ständigt med utveckling av dels produkter men framför allt vår interna organisation och arbetsflöde. Vår ambition är att ständigt finna nya lösningar som underlättar och ger en kostnadsbesparing för våra kunder. Tveka att inte att kontakta oss för att se vad vi kan bidra med i ditt projekt.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår