Ranaverken bygger logistikhallar

Med mer än 50 år i branschen tillverkar Ranaverken drygt 60 olika slags stålbyggnader och logistiklokaler varje år. Nu senast har företaget varit med och byggt logistikhallar till stora aktörer som Posten och Schenker.

Bygger både stora och små hallar
Schenkers gigantiska logistikhall i Göteborg på drygt 20 000 kvadratmeter stod färdig i vintras, och ligger i direkt anslutning till Göteborgs Hamn som hyr ut lokalen. Ranaverken har både levererat och monterat stålstommen, entresol, tak och väggar till hallen med stål till en vikt av hela 600 ton.

Logistikhallen som Schenker hyr av Göteborgs Hamn är ett exempel på större lokaler som Ranaverken tillverkat och monterat. Ytterligare två stort projekt som uppförts i företagets regi är Postens nya omlastningscentral och logistikhall i Göteborg på drygt 6 000 kvadratmeter, samt en logistikanläggning åt DHL, även den utanför Göteborg.

- Trots att vi är ett relativt litet byggbolag, men är experter på den här typen av lokaler, kan vi ta oss an sådana här stora uppdrag som Posten och Schenker. Eftersom vi har kontroll på hela kedjan optimerar vi inte bara arbetet, utan kan också se till att hålla en hög kvalitet med få felkällor tack vare korta beslutsvägar och tydlig kommunikation, berättar Per Fahlgren, vd på Ranaverken.

Bland de senaste projekten har Ranaverken hjälpt Posten och Schenker med logistikhallar.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår