Produkter för en trivsam utemiljö

Datum: 6 Okt 2021

Nu har hösten anlänt på riktigt. Dagarna blir lite kortare, lite kallare och lite blötare. Men samtidigt möts vi av otroligt vackra färger och klar luft när vi tar oss ut.

Livet utomhus får oss att må bra året runt och HAGS produkter tål både regn, rusk snö och is. Vi älskar livet utomhus och hoppas att folk fortsätter att träffas, umgås, leka och må bra ute i det fria, oavsett restriktioner eller ej.

Tillsammans med våra kunder har vi skapat mötesplatser utomhus de senaste 70 åren. Vi tror på att funktionella och inspirerande utomhusmiljöer skapas tillsammans. Självklart utgår vi alltid ifrån kundens behov, önskemål, budget och platsens förutsättningar i vårt arbete.

Behöver du hjälp, idéer eller råd om att planera nya utomhusmiljöer? Då är vi gärna din samarbetspartner. Vi är laddade för en vacker höst och nya samarbeten.

Vi vill även passa på att tipsa om vår höstkampanj. Här hittar ni produkter för både lek och rekreation till priser som värmer i höstmörkret.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår