Platon Fuktskydd Golv

Datum: 30 Nov 2016

Blå Platon
Blå Platon är den mest använda Platonmattan i golvsortimentet. Tillsammans med systemtillbehören erhålls ett hållbart fuktskyddssystem för renovering av äldre golv mot mark, ofta använd i mekaniskt ventilerade golv. Mattan har en luftspalt på 6 mm och är uppbyggd av 3 samverkande knoppar som ger det färdiga golvet en hög golvkomfort (Stegljudsdämpning och stötdämpning). Lämpliga övergolv är trägolv >14 mm, eller spånskiva >12 mm. Blå Platon är ett komplett fuktskydd för flytande golv som klarar 100 % (RF) relativ fuktighet. Läs mer!

Platon Multi
Platon Multi är en syskonmatta till Blå Platon och som fuktskydd fungerar den identiskt, även tillbehören är lika. Skillnaden är att Multi har en annorlunda och tätare knoppsammansättning vilket gör att den klarar högre tryckbelastningar. Mattan används därför mycket som fuktskydd i golv med avjämningsmassa och betong, men kan även användas som fuktskydd i övriga golvkonstruktioner. Multi skyddar ovanliggande material även om betongen under har 100 % (RF) relativ fuktighet. Läs mer!

Platon Stop Original
Platon Stop Original är en lågbyggande fuktskyddsmatta (2,5 mm) för laminat- parkett och spånskivor. Lämplig vid nyproduktion och mindre fuktproblem. Den går enkelt och snabbt att montera och är mycket fuktsäkrare och hållbarare än plastfolie och foam, och dessutom mycket tåligare mot ojämnheter på betongplattan. Klarar upp till RF 95 %. Läs mer!

Mekaniskt Ventilerad Platongolv
Luftspalten i System Platon Golv kan aktivt fläktventileras för att ta bort fukt, lukt och farliga emissioner från betongplattan. Metoden Ventilerad Platon är mycket säker och dokumenterad lösning som funnits i snart 30 år. Läs mer!

Mer om produkten Platon Fuktskydd Golv

Platon Fuktskydd Golv

System Platon Golv – Skyddar golv mot fuktproblem och kan användas i alla typer av golv. Platon Stop Original är en lågbyggande fuktskyddsmatta (2,5 mm).

Blå Platon

Läs mer

Platon Multi

Läs mer

Platon Stop Original

Läs mer

Mekaniskt Ventilerad Platongolv

Läs mer

Isola system platon® golv - Broschyr

Läs mer

Beställning av broschyrer och monteringsanvisningar

Läs mer

Prestandadeklaration (DoP)

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår