Pilkington Suncool™ Dynamic

Datum: 28 Jun 2018

Pilkington Suncool™ Dynamic är ett klimatsmart solskyddsglas som hjälper till att skydda mot ovälkommen värme från solen på ett enkelt sätt. Glaset ändrar färg från ljust till mörkt utan någon mekanisk eller elektrisk påverkan och anpassar sig efter värmen från solen. Ju starkare solen skiner på glaset och ju mer glaset värms upp desto mörkare blir det. Färgförändringen behöver inte specificeras utan är automatisk. Detta är mycket intressant i vårt klimat då vi gärna drar nytta av solenergin under vinterhalvåret och undviker den under sommaren.

Pilkington Suncool™ Dynamic är ett laminerat personsäkert glas som är uppbyggt av två värmeförstärkta glas som lamineras ihop med en termokrom film. Glaset kan användas som enkelglas eller som yttre glas i en isolerruta. Eftersom Pilkington Suncool™ Dynamic inte kräver något styrsystem så är installationen och driften mycket kostnadseffektiv.

Är du tillverkare eller leverantör? Kontakta oss

Vi hjälper beslutsfattare och inköpare att hitta nya produkter och lösningar i samband med att dom blir inblandade i nya byggprojekt. Kontakta oss så berättar vi mer!

FÅ NYHETER OM MATERIAL &
PRODUKTER - DIREKT I INKORGEN

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.
Läs mer...

OK, jag förstår