Peekaboo Memo

Datum: 25 Apr 2019

För barnfamiljer, förskolor och äldreboenden. Samt för hundägare. Förbättrad version av Safe Sides utdragbara grind DB. En grind som nästan inte syns alls när den inte används. Lägre pris vid fler än 1 grind.

1. Högre. Nu 93 cm.
2. Lättare att öppna och stänga med en hand.
3. Ljudlös vid stängning.

Detta är en hög grind. Tillse att grinden får plats under trappans ledstång. Observera att om det finns foder på väggen mot golvet så behöver grinden upptill få ett lika tjockt mellanlägg så att grinden står helt rätt vertikalt. Montera på golv och inte på trappsteg. Den får monteras snett, men låsbeslaget kan då behöva anpassas genom att vinklas.

Vid montage överst i trappa Montera grinden 15 cm från trappans kant eller så långt att ett barn inte kan få en fot under grinden.

Under varm årstid kan grinden användas utomhus.

Testad och godkänd enligt den Europeiska Standarden EN1930:2011

Mer om produkten Barngrindar

Barngrindar

Vi har valt ut grindar som kan monteras på olika underlag och som uppfyller är testade och godkända enligt Europeiska säkerhets standard EN 1930. De har därför höjden 80 cm och skyddar i ålder 0-24 månader. Kontroller att ställbarheten i bredd är inom det ni önskar.

Grind upp till 130 cm - Produktinformation

Läs mer

Grindsystem över 130 cm - Produktinformation

Läs mer

Hög grind - Produktinformation

Läs mer

Lekhage - Produktinformation

Läs mer

Peekaboo Memo. Höjd 93 cm

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår