PCS Comfort – nya moduler för tysta lokaler

Datum: 29 Okt 2015

Vi på PCS Modulsystem har i över 20 år varit specialiserade på moduler och att ordna kundanpassade lokallösningar. I år lanserar vi en helt ny produktserie, den tysta modulen PCS Comfort. Ljud är det enskilt viktigaste området för att skapa komfortabel arbetsmiljö, och samtidigt det svåraste när det handlar om modulbyggda lokaler. I PCS Comfort har den allra senaste kunskaperna om akustik legat till grund i utvecklingsarbetet.

Den nya standardstorleken för PCS Comfort är 3x12 meter. Den långa modullängden möjliggör bättre planlösningar och större öppna rum, till exempel för matsalar, lekytor eller klassrum. PCS Comfort kan även skräddarsys i andra storlekar för speciella ändamål.

De nya modulerna har även förbättrade energivärden, lägre värmeinstrålning och har en snygg kännetecknande design med cederträ vid entréerna.

En annan nyhet är att vi från denna höst heter PCS Modulsystem AB, vårt tidigare namn har varit PCS Projektservice. Välkommen med alla frågor om tillfälliga lokalbehov.

Referensprojekt från PCS Modulsystem AB

Mörbyskolan

Mörbyskolan

Ombyggnad | Danderyd | 20 Mkr

Ombyggnad av låg- & mellanstadieskola i Danderyd. Själva byggnationen startad...

Ljungmyrsskolan

Ljungmyrsskolan

Rivning | Täby | 0,5-2 Mkr

Rivning av låg- & mellanstadieskola som uppgår till 2 byggnader i Täby. Själv...

Malmö universitetssjukhus

Malmö universitetssjukhus

Nybyggnad | Malmö | Ej officiell

Nybyggnad av sjukhus/lasarett som uppgår till 2 byggnader i Malmö på 9 våning...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...