PAX sätter färg på din tillvaro

Datum: 18 Maj 2011

Trenden med färgstarka badrum växer sig allt starkare. Att skapa sitt eget personliga och lyxiga badrum blir allt viktigare. Därför sätter Pax nu färg på sina modeller TR-serien och jazz & blues-serien under artistnamnet ”colour line”.

Badrummet är tillsammans med köket det rum som vi kommer att investera mest i under 2011.

– Det gäller i högsta grad även badrumsinredningen, säger Mikael Borg, marknadschef på PAX Electro Products AB. Vi ser en ökad efterfrågan från våra kunder på färgdesignade komfortprodukter. Därför är det verkligen kul att vi nu även kan erbjuda våra handdukstorkar i flera olika fäger och ytbehandlingar.

Redan för ett par år sedan släppte PAX fläktserien, termic, med ett exklusivt formspråk och fräscha färger. Nu tillkommer handukstorkarna med modellserien colour line.

Jazz och Blues colour line
De två stilrena modellerna Jazz och Blues finns nu i serien colour line. Rören är lackade i elegant mattsvart finnish och väggfästena har matchande kulör i silver.

Jazz och Blues är handdukstorkar med funktioner som tidsstyrning och/eller temperaturreglering, finesser som innebär att elförbrukningen kan minskas med bibehållen komfort. Två moderna handdukstorkar med smarta styrfunktioner gör att handdukstorkens sköna värme kan anpassas till familjens duschtider utan att behöva förbruka energi dygnet runt.


Jazz-serien

TR colour line
Serien TR finns i fyra storlekar och sex olika färger. Den nya serien colour line är tillverkade i aluminium och finns i fyra nya färger, rött, blått, gult eller svart.

TR-seriens standardfärger är krom och vitt. Handdukstorkarna är färdiga att anslutas med sladd och stickpropp eller med dold elanslutning där kabeln inte är synlig. Kopplingshuset har gott om utrymme vilket underlättar för installatören.

– En handdukstork ser till att hålla handdukarna varma och sköna, säger Mikael Borg. Dessutom bidrar de till ett bättre badrumsklimat och delvis även till uppvärmningen av badrummet.


TR-serien

TRS
PAX TRS är en serie svängbara handdukstorkar som finns i två storlekar och två versioner, bas och electronic. TRS-serien finns med kromade respektive vita rör. Samtliga modeller med kromade rör kan kombineras med vita alternativt svarta kopplingshus.

Som standard är väggfästet tillika kopplingshuset kromat. Electronic-modellerna levereras med timer eller temperaturstyrning och en smart minnesfunktion för senast valda timintervall. TRS-serien

Klicka på bilderna för att komma till hemsidan.

Mer om produkten Handdukstorkar

Handdukstorkar

PAX har flera produktserier med handdukstorkar i olika färger, storlek och effektalternativ. Du hittar garanterat en modell som passar hemma hos dig

Elektriska handdukstorkar.

Läs mer

Elektriska med timer

Läs mer

Kombi el/vatten

Läs mer

Vattentorkar

Läs mer

Tillbehör handdukstorkar

Läs mer

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...