Partgroup - framtidens byggande!

Datum: 12 Okt 2021

Arlandastad den 15-18e nov. Kostnadsfri anmälan!

Kom och prata framtidens byggande och smarta hållbara lösningar med oss. Vi visar våra smarta moduler, tjänster och sortimenturval i vårt showroom.

Träffa oss - våra säljare och ansvariga inom inköp, projektering, 3d/BIM konstruktion, hållbarhet och alla andra som är på plats under veckan. Passa på att boka tid för möten och träffa nya och gamla kollegor inom byggbranschen.

Inspirerande föreläsningar och samtal varje dag. Vi pratar om vår resa med Säker Vatten samt hållbarhet med Amanda Borneke, specialist i cirkulär ekonomi, Sweco. Vi ser också fram emot inspiration från Kungsledens vd, Biljana Pehrsson. Dieter Sand berättar om Arlandastad Groups vision och börsintroduktion och Magnus Lundgren från Byggkeramikrådet kommer för att lära oss allt om Granitkeramik.

Vi håller ett öppet hus och ser fram emot besök på plats hos oss. För att kunna erbjuda ett tryggt och bra besök vill vi gärna ha din anmälan. Det kostar ingenting.

Kom på fika, lunch eller börja dagen med frukost med oss. Vi ser fram emot att ses hos oss på Bristagatan 14 i Arlandastad den 15-18e november.

Kontaktuppgifter och mer info hittar du på Framtidsveckan och våra företagshemsidor.

Varmt välkommen!

PartGroup– Part Construction AB | PreBad AB | Space Interiör Sverige AB | Isolamin Sweden AB | PCS Modulsystem | Altor Industrie

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår