Östra Birsta etapp 3

Nybyggnad av centrumbebyggelse i Sundsvall. Själva byggnationen startade december 2019 med en beräknad byggtid på 11 månader till en uppskattad kostnad av 50-60 mkr över en bruttoyta på 4000 kvadratmeter.

Byggherre var Peritas . Projektet utfördes i form av totalentreprenad som hanterades av Fastec Sverige som totalentreprenör.

Tittar vi på andra företag som Byggfakta har kopplat till byggprojektet hittar vi exempelvis Habelia Bygg- & Cadteknik som har deltagit som konstruktör, som ventilationsentreprenör arbetade Invent Ulf Karlsson och Radiator VVS anlitades som VS-entreprenör. Elinstallationerna hanterades av Jason Montage samtidigt som Industrigolv Hudiksvall utsågs till golventreprenör och Västernorrlands Måleri & Service hade hand om måleriarbetet.

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Projektdata

Nybyggnad av handelsområde i Birsta, Sundsvall
Östra Birsta etapp 3
Sundsvall
Sundsvall
Västernorrland
Värde(Milj.):
50-60 Mkr
Entr.form:
Totalentreprenad
Bruttoyta:
4000
Byggstart:
december 2019
Färdigt:
oktober 2020
Byggtid:
11 Månader
Skapades:
2020
Uppdaterades:
2020-06-09

Relaterade projekt

Åsiden Senter

Åsiden Senter

Drammen


Automatisk vikgrind för industri i Rimbo

Bellitalia Drottninggatan
Bullerplank i Järfälla, Stockholm

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår