Öppningssystemet som sätter ny standard - Se filmen!

Datum: 30 Jan 2013

Motordrivet öppningssystem SA Power Single

Beskrivning
Öppningssystemet sätter ny standard med elmotoröppning och stängning av ljusinsläpp, kupoler, brandgasventilatorer, glastak och fasadlösningar, där det finns ett behov av brand- och komfortventilation, enligt den nya Europastandarden EN 12101-2.

Öppningssystemet är baserat på en geometrisk röresle med hjälp av en elektrisk motor, som är monterat i ett system som är ett godkänt patent. Systemet ger maximal stabilitet och tillräcklig kraft för både öppning och stängning speciellt anpassad för medelstora och stora kupoler.

Öppningssystemet har en elegant design och som med sin enda och kompakta öppningsprincip kräver ett minimalt utrymme i stängt läge likväl som i öppningsläge. Det tar ingen plats i rummet under kupolen eller brandgasventilatorn.

Den elektriska motorn är kopplad till en inbyggd lastavbrytare (LIP) som bryter vid överlast eller vid blockering eller annat oväntat stopp. Samtidigt som det ges möjlighet att övervaka elförbrukning, dels öppningshastigheten.Alu T – ModuLite Takljuskupol och ljusband

ModuLite är ett helt nytt moduluppbyggt system för takljuskupoler och stora ljusband. Nu blir det enkelt att både rita, beräkna och bygga dina objekt.

Systemet är uppbyggt av 1,2 eller 2,4m breda moduler som kan ge oändligt långa ljusband. Opal eller klar kanalplast, välisolerade karmar och aluminiumprofiler med bruten köldbrygga, ger en kondensfri systemlösning utöver det vanliga.

ModuLite och dess öppningssystem är anpassade till de nya EU-direktiven.

Med ModuLite kan du kombinera ditt ljusinsläpp med brandgasventilation och för komfortventilation.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår