Nyhet! Bra Arbetsmiljöval

Datum: 24 Mar 2016

Besök oss på Nordbygg i monter B10:51

Mer om produkten Stegar

Stegar

Högklassiga professionella aluminiumstegar som uppfyller normerna. Högklassigt material och stabila konstruktioner – de karakteristiska kännetecknen för alla ZARGES stegar. ZARGES stegar är robusta, säkra och har en lång livslängd. En investering i en stege från ZARGES är en långsiktig investering som lönar sig. Alla ZARGES stegar uppfyller kraven i standarden SS EN 131.

ZARGES trappstegar, stabila med flexibla användningsmöjligheter
ZARGES trappstegar har en stabil konstruktion, vilket gör att de står mycket säkert och kan därav användas för många olika uppgifter. Speciellt bra lämpar de sig för arbeten på låg höjd, t.ex. för att måla eller när man ska byta lampor. Det finns flera olika varianter av trappstegar: från mindre bockar och trappstegar till stora fasadstegar för arbeten på hög höjd – hemma, för hantverkare, på byggarbetsplatser eller inom industrin.

ZARGES kombistegar – en stege, flera utföranden
ZARGES kombistegar är mångsidiga och flexibla. De anpassas snabbt och med några få handgrepp till de individuella kraven på plats. En särskild multitalang är den 3-delade kombistegen, som kan användas som trappstege, anliggande stege, 2- eller 3-delad utskjutsstege, trappstege i trappor eller trappstege med utskjutsdel.

ZARGES utskjutsstegar för varierande arbetshöjder
Utskjutsstegar från ZARGES är en flexibel lösning för industri, hantverk och hushåll när man vill kunna nå olika arbetshöjder med en och samma stege. Kompakta mått, låg vikt och enkel höjdjustering är några av egenskaperna som gör ZARGES utskjutsstegarna till en pålitlig partner som kan sättas upp av en person. ZARGES 2- och 3-delade utskjutsstegar möjliggör olika längder och därigenom olika arbetshöjder.

ZARGES anliggande stegar, perfekt för snabba arbeten
ZARGES anliggande stegar erbjuder en praktisk och flexibel lösning till snabba arbeten på hög höjd. Med sin låga vikt och extra stabila konstruktion klarar ZARGES anliggande stegar flera krav både på byggarbetsplatser och i fabriker men också i hem och trädgårdar. En anliggande stege från ZARGES kännetecknas bland annat av ZARGES stabila kvalitetsfläns mellan stegpinnarna och stegsidorna.

Anliggande stegar

Anliggande stegar

Produktöversikt

Läs mer

Hyllupphängningsstege
Hyllstege, rullbar

Hyllstege, rullbar

Produktöversikt

Läs mer

Utskjutsstegar

Utskjutsstegar

Produktöversikt

Läs mer

Hisstegar

Hisstegar

Produktöversikt

Läs mer

Trappstegar, kan beträdas från ena sidan
Trappstegar, går att beträda från båda sidor
Multifunktionella stegar
Specialstegar

Specialstegar

Produktöversikt

Läs mer

Trappor och arbetsplattformar
Stegtillbehör

Stegtillbehör

Produktöversikt

Läs mer

Reservdelar till stegar

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår