Nya norm- och mediacentraler från GARO

Programmet med normcentraler har växt och utvecklats sedan lanseringen för 20 år sedan. Då var centralerna med dörr en nyhet.

Designen och funktionen är fortfarande viktiga för GARO som därför har vi sett över programmet och har lanserat nya centraler med ny dörr både för norm- och mediacentralerna. Andra små förbättringar har gjorts vilket sammantaget gör centralerna till en bättre produkt än tidigare.

Centralerna är helt tillverkade i plåt och finns både för infällt och för utanpåliggande montage och lackade i samma vita behagliga färg. Både norm- och mediacentralerna passar förstås att monteras tillsammans och vi har inte övergivit systemtänkandet. Önskar man och kan, så finns även kombicentraler för både norm- och mediamontage bakom en och samma dörr.

Normcentralerna för infällt och utanpåliggande montage finns från 1 rad upp till 5 rader med 14, 20 resp 25 modulplatser/ rad.

Mediacentralerna finns blandat för infällt- och utanpåliggande montage, men en infälld central kan alltid göras utanpåliggande tack vare en ram som centralen monteras i.

close

DOCU

Produktnyheter från byggbranschen
direkt till din inkorg

Prenumerera på nyhetsbrevet och få veckovisa uppdateringar med nya produkter från ledande tillverkare och leverantörer.


account_circle
email
Nej tack, gå vidare till hemsidan