Nya låstjänster förenklar för iLOQ-användare

Datum: 10 Okt 2018

Nu förenklar vi nyckelhanteringen för iLOQ-användare – med nya, unika digitala låstjänster

Aldrig mer dyra jourutryckningar, tidspassning av leveranser eller tillfälliga entreprenörer
Med de nya tjänsterna som Samuelsson & Partner har utvecklat lyfts nyckelhanteringen ytterligare en nivå för alla iLOQ-användare. Tjänsterna som baseras på ett service- och supportavtal, en Hotspot, ett nyckelskåp och Kundportalen, ger fantastiska möjligheter. Allt inom nyckelhantering kan utföras på distans. Beställning av nycklar, ändring av behörigheter och spärr av borttappade nycklar. Dessutom kan utdelning av akuta eller tillfälliga nycklar för boende, entreprenörer och bud hanteras snabbt och enkelt. Detta gör att t. ex en bostadsrättsförening kan slippa nyckelhantering helt och hållet.

TJÄNSTER:
Digitala Nyckelskåpet

Ett mindre skåp som innehåller tomma nycklar för tillfällig utdelning. Nyckel plockas ut med kod efter identifiering med mobilt bankid och en elektronisk nyckelkvittering. Nyckeln uppdateras därefter i fastighetens Hotspot.

Nyckel per post
En tom nyckel skickas till boende i föreningen vid nybeställning. Den boende identifierar sig med mobilt bankid och kvitterar elektroniskt. Nyckeln uppdateras via Hotspot för gällande behörigheter. Inga krångliga rekvisitioner eller tidspassning i låssmedsbutiker.

Kundportalen
Vår egenutvecklade tjänst för smidig hantering av allt som rör det digitala låssystemet. Ärenden och beställningar görs i kundportalen enligt de rättigheter och behörigheter som kunden valt. Planritningar och andra aktuella dokument finns tillgängliga och support och service på distans hanteras snabbt via portalen.

Ett unikt digitalt projekteringsverktyg
Vid en projektering behöver man inte längre springa runt med planritningar i pappersformat för att markera cylindrar och beslagning. Ska en ny fastighet planeras och projekteras, används istället projekteringsverktyget som finns i Kundportalen. Först en enkel import av planritningar och sedan markering och val av cylindertyp och behör etc. Verktyget möjliggör egen digital projektering via dator eller platta, med en sammanställning i excel för enkel mängdning/beställning. Planritningar och fastigheter inklusive cylinderplaceringar och övrig information om beslagning, finns sedan tillgängliga i kundportalen.

Support- och Servicelåda
Alla våra nya kunder får en välkomstlåda innehållande lås- och luftspray, pärm med dokumentation, information och instruktioner, nyckelband m.m. Som kund med service- och supportavtal får man även servicelådan med liknande innehåll, utskickad en gång per år.

Samuelsson & Partner, Sveriges enda Digitala låssmed®
Som Sveriges enda renodlade specialist på moderna låssystem finns vi med hela vägen. Från rådgivning, projektering och installation till utbildning, support och efterservice. Vi ser till att den digitala tekniken utnyttjas på bästa möjliga sätt, för att ge maximal nytta av investeringen. Vi är dessutom ensamma om att kunna erbjuda unika obundna service- och supportavtal med längre garantier, marknadens bästa support och unika tjänster som ytterligare förenklar nyckelhanteringen.

Mer om produkten Digitala Låssystem

Digitala Låssystem

Vi är en oberoende beslags- och låsspecialist som arbetar med nya och moderna låssystem.

Digitala lås

Föreskrivare

Läs mer

Referensprojekt från Samuelsson & Partner AB

Humlegården Fastigheter

Humlegården Fastigheter

Ombyggnad | Stockholm | ca 30 mkr

Ombyggnad av kontorshus som består av en byggnad i Stockholm. Själva byggnati...

StikkiNikki

StikkiNikki

Stockholm

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...