Nya ID06-kort

Datum: 12 Sep 2019

Ett krav på fler byggarbetsplatser


Den 21 januari är sista giltighetsdagen för gamla ID06-kort men redan nu inför fler arbetsplatser krav på att underentreprenörer måste ha ett nytt 2.0-kort för att kunna registrera sig och komma in till byggarbetsplatser. I många upphandlingar är det antingen ett krav eller en fördel om entreprenören redan nu har ID06-kort 2.0 för sig och sina medarbetare.

Under hösten ska alla gamla ID06-kort bytas ut och därför kan leveranstiderna bli längre än normalt, så för att inte riskera att stå utan giltigt kort rekommenderar vi att du beställer ID06-kort 2.0 redan idag.

Fler nationaliteter kan få nya ID06-kort
ID06 AB har nu godkänt flera nationaliteters ID-handlingar för de nya korten. Pass och ID-kort skannas hos Nexus partner Sistec som även hjälper till att registrera bolag i systemet. Mer info om platser och priser hittar du här. Sistec kommer under hösten att besöka en rad svenska städer tillsammans med ID06 AB för att skanna pass och ID-kort för personer som saknar svenskt BankID.

Hos Sistec hittar du inom kort mer information och kan boka en tid. Sistec har även mobila team i flera länder i Europa.

Se till passet eller ID-kortet är giltigt innan du bokar ett möte. Godkända nationaliteter och ID-handlingar hittar du här.

Beställ dina nya ID06-kort 2.0 här!

Verkar det krångligt? Här följer en kort instruktionsfilm som visar hur du beställer nya kort!

Mer om produkten ID06-kort

ID06-kort

ID06 är ett system för elektroniska personalliggare i byggbranschen. Nexus är den största leverantören av ID06-kort.

Så här beställer du ID06-kort

Läs mer

Så här blir du Nexus ID06-kund

Läs mer

Varför välja Nexus ID06?

Läs mer

Nyheter

Läs mer

Kundberättelser

Läs mer

Så funkar ID06-systemet

Läs mer

Bilaga 8

Läs mer

ID06-kort för tredjelandsmedborgare och de med LMA-kort

Läs mer

Svar på vanliga frågor

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår