Nya fönster från Snidex

Datum: 19 Mar 2019

Letar ni efter fönster, fönsterdörrar, badrumsfönster eller renoveringsfönster i flera stilar? Då kan vi på Snidex hjälpa till. Vi har en fönsterlösning för varje objekt. Vår specialitet är arkitektritade fönster med höga krav på ljud, brand, energi och säkerhet. När det är dags att beställa ett fönster hjälper våra konstruktörer till med planeringen och rekommenderar den sammansättning av fönster som uppfyller behoven bäst.

Alla våra fönster och fönsterserier har stomme, glas och beslag från noggrant utvalda leverantörer monterade och kontrollerade. Av kvalitetsskäl använder vi senvuxen norrländsk fura i grunden och varje produkt i vårt fönstersortiment utgår från flexibla och beprövade fönsterplattformar. Det gör att vi kan erbjuda ett hantverk som är tidseffektivt, kundanpassat och kvalitetssäkert. Allt för att skapa extra trygghet i valet av fönster.

Lignum
I Lignum-serien kombinerar vi trä med traditionella hantverks-metoder. Fönstren och fönsterdörrarna erbjuder många möjligheter att välja stil, och ge huset ett tidstypiskt och exklusivt uttryck av hantverk och förhöjd prestanda. Läs mer!

Longus
Vi har ett stort utbud av fönster som kräver minimalt med underhåll. Vår aluminiumbeklädda Longus-serie erbjuder allt ifrån oändliga kombinationsmöjligheter till fasta fönster, fasadglas, vädringsluckor och fyllningar. Läs mer!

Umidus
Med Snidex fönster för badrum och tvättstugor öppnas helt nya möjligheter. Aluminiumbeklädnaden på insidan förhindrar enkelt fukt och vatten att tränga in i fönstret och skapar fördelar som lång livslängd och minimalt med underhåll. Läs mer!

Renova
Renova är ett bågbytessystem som främst används där fasadens uppbyggnad eller väggens konstruktion gör att ett traditionellt karmbyte inte är aktuellt. De finns i flera olika stilar, med tillval utifrån till exempel form, färg eller glasets prestanda. Läs mer!

Vi har i vår drygt 100-åriga fabrik investerat i nya maskiner för ökad effektivitet!

Vår marknad består av allt från Grand Hotell till Hagastaden.
För oss är ingenting omöjligt!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...