Ny styr- och injusteringventil

Datum: 5 Feb 2015

TA-COMPACT-P är en ny tryckoberoende injusterings- och styrventil som ger lägre energikostnader tack vare enklare injustering och lågt tryckfall.

TA-COMPACT-P begränsar överflöden och förenklar den hydroniska injusteringen. Önskat maxflöde kan enkelt ändras genom inställning på ventilen. Ett väl injusterat system kan ge energibesparingar upp till 35% medan investeringen i injusteringslösningen motsvarar ungefär 2-3% av total investeringskostnad. Med TA-COMPACT-P får du:

Lägre energikostnader
Det stora flödesområdet samt låga tryckfallet gör att du kan välja en mindre ventildimension utan onödigt tryckfall.

Problemfri drifttagning
Du kan snabbt och enkelt kontrollera att pumpen är rätt optimerad och att flödet är korrekt i systemets olika delar. Eventuella systemfel såsom igensatta rör, underdimensionerade pumpar, fel flödesriktning osv är möjliga att upptäcka tack vare unika mät- och diagnosfunktioner.

Enklare installation
Kompakt design och åtkomst av alla funktioner och montering från en och samma sida gör installationen enkel även i mycket trånga utrymmen.

Kontakta oss så berättar vi mer: support.se@imi-hydronic.com

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...