Ny patenterad skruvfri rullgardin – Hasta Tension

Datum: 31 Okt 2018

Hasta lanserar en ny innovation inom solskydd, Hasta Tension, som monteras genom att spänna upp rullgardinen i fönsternischen. Den patenterade och fjädrande mekanismen expanderar när du skruvar på den och fäster med friktionsringar mot nischen.I moderna hus och stora kontorsbyggnader sitter ofta stora fönster i bärande aluminiumramar. Dessa får man inte borra och skruva i vilket är en utmaning när man ska montera ett invändigt solskydd för att avskärma mot solen strålar. Även för äldre byggnader där man vill bevara fönsterramar och detaljer intakta är det en fördel att kunna erbjuda ett skruvfritt alternativ.

Hasta Tension finns i en stor kollektion vävar och tillverkas efter måttet på fönstret. Med produktion både i Sverige och i egenägd fabrik i Kina tillverkas Tension för både små och mycket stora projekt.

”Hasta Tension är vår största försäljningssuccé sedan vi patenterade panelhängaren.” säger Therese Danielsson, VD på Hasta. ”Det är en enkel idé men som löser problemet med onödiga borrhål. Med enklare montering kan man spara mycket tid, vilket är uppskattat både hos privatkunden och hos proffsen.”

Hasta Tension visas i ett begränsat utbud på hastahome.se.
Mer info om Hasta Tension här.
För mer vävar och varianter, kontakta info@hasta.se.

Hasta erbjuder ett brett sortiment av invändiga solskydd, gardiner och gardintillbehör för offentlig miljö. Produkterna måttillverkas och Hasta samarbetar med professionella partners för att kunna erbjuda allt från mätning till montering. Läs mer om Hasta på hastahome.se.

Mer om produkten Skruvfria rullgardiner

Skruvfria rullgardiner

Vi erbjuder rullgardiner som spänns upp i fönsternischen, för bärande aluminumramar eller andra projekt där du inte får skruva i väggen.

Hasta Tension skruvfri rullgardin, mörkläggande, flera färger

Läs mer

Hasta Tension skruvfri rullgardin screen, flera färger

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...