• Ny kraftfull version av sidoblåsande luftridå

Ny kraftfull version av sidoblåsande luftridå

Under senvåren gjorde vi de första installationerna med den nya designen på Entré-Pelaren. Först ut var Hemköp Linköping med vattenbatteriutförande och ICA Supermarket Skanör med elbatteriutförande.

Fläktstorleken är densamma som tidigare, men genom en ändrad konstruktion av pelaren har vi fått en kraftigt utökad prestanda med högre utblåshastighet och längre kastlängd. På den nya versionen av Entré-Pelaren har vi förlagt munstycket i framkant. Det innebär att luftridåerna tillverkas i ett höger- respektive vänsterutförande. Munstycket är vridbart och rätt utblåsvinkel ställs in i samband med vår injustering. Vid dubbla luftridåer justeras de in så att den ena blåser rakt över till andra sidan och den andra snett över till motsatt karmöppning.

Den nya yttre designen på Entré-Pelaren gör det nu lätt att välja olika utförande på t.ex. sidoplåtar och profiler. Hela pelaren kan också lackas i valfri kulör.

Insugsgallret är precis som tidigare placerat högt upp på pelaren för att vi inte skall suga till oss den dammiga luften vid golvnivå. På baksidan av pelaren finns det tre öppningsbara luckor, vilket gör att all utrustning såsom fläkt, värmebatteri, styrventil och påsfilter är lättåtkomliga för service. Luckorna öppnas enkelt med hjälp av en trekantig industrilåsnyckel. Ett filterbyte tar max 5 minuter att utföra.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår