Nu är vintern här och många brunnar är inte säkrade

Nu är vintern här och många brunnar är inte säkrade

Många brunnslock tar skada av vinterns snöröjning och i samband med detta blir många brunnar en stor olycksrisk. Locken kanske inte sitter fast eller saknas, och då kan olyckan vara framme.

Barn är nyfikna!
Varje år sker olyckor i samband med att det brister på skydd i brunnar och ett barnliv som går förlorat i en sådan olycka är ett för mycket. Med fallskydd monterat i brunnen kan dessa olyckor förhindras. Se till att nästa olycka INTE sker hos dig.

Typgodkända fallskydd!
ISP fallskydd är självklart typgodkända, belastningsprovade och tillverkade av bästa material - syrafast rostfritt stål, som garanterar lång livslängd. Med fallskydd monterat säkerställs kraven på skyddsanordningar snabbt, enkelt och ekonomiskt. Det är fastighetsägarens/markägarens ansvar att se till att säkerhetsbestämmelserna uppfylls.

Så kontakta oss redan idag så hjälper vi er att få säkra brunnar.

Vi har fallskydd till samtliga brunnar och dimensioner.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår