NC-E belysningsstolpar med kulör

Datum: 11 Maj 2018

Miljövänliga koniska belysningsstolpar med pulverlackad eller termoplastad ytbeläggning för parker, gator och gc-väg.

Northcones belysningsstolpar tillverkas med en ny unik 3D-rullformningsteknik samt lasersvetsning. De optimerade stolparna av höghållfast stål är både starka och lätta. Tillverkningstekniken möjliggör användning av en ny och effektiv typ av ytbeläggning vilken ger stolparna ett mycket starkt korrosionsskydd. Livslängden i kombination med den låga vikten och enkel hantering gör att Northcones belysningsstolpar har mindre total miljöpåverkan och låg livscykelkostnad.

NC-E serien finns nu i pulverlackat eller termoplastat utförande i längder från 4 till 8 meter. Genom att förse stolparna med ett extra ytskikt erhålls både en attraktiv yta och ytterligare skydd mot olika miljöfaktorer och slitage. Båda typerna av ytbeläggning finns i valfri kulör enligt RAL-skalan, vilket t.ex. möjliggör anpassning till ett befintligt gestaltningsprogram eller nya projektutformningar. För enklast möjliga installation är alla stolpar förberedda för montering av stolpinsats och monteringen sker i rörfundament med kil och täckkåpa.

FÅ NYHETER OM MATERIAL &
PRODUKTER - DIREKT I INKORGEN

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.
Läs mer...

OK, jag förstår