Moderna återvinningslösningar AB

Datum: 2 Apr 2020Modul, källsorteringsstation
Modul är ett flexibelt och mångsidigt alternativ för källssorteringsstationer. Modul-systemet är kompatibelt för de vanligast förekommande sopkärlen på marknaden. Modul kan rymma två 240/360 eller ett 660-liters sopkärl. Modul XL rymmer tre 240 eller ett 660 och ett 240-liters sopkärl. Modul MAXI rymmer upp till två 660 l kärl. Samtliga kan seriemonteras invid varandra för att bygga en snygg, funktionell och enhetlig källsorteringsstation. Modul kan också användas som traditionella kärlskåp.

Access Control och olika typer av låssystem finns för att undvika användning av obehöriga och kan beställas och anpassas efter beställarens önskemål. Skåpen är tillverkade i pulverlackad aluminium i högsta kvalitet för att garantera en lång livslängd. Modul finns i ett flertal färger och beklädnadsalternativ för att kunna anpassa till boendemiljön.

Läs mer


SEMI-underjordiska behållare
Underjordsbehållare Deep installeras 1.5 meter under jord. Djupet medför flera fördelar såsom: stor avfallsvolym, mindre tömningsfrekvens och fordonsrörelser samt minskade abonnemangskostnader.

Behållarna uppfyller kraven ISO 21898 för lyftsäckar och standarderna EN 13071-1 och 13071-2 för topplyfta och bottentömda avfallssystem.

Läs mer


Källsorteringsstation, Blok
Nu presenterar vi BLOK, ett helt nytt källsorteringssystem för fastighetsnära insamling och sortering av källsorterat material.

Vi går i allt snabbare takt mot en cirkulär ekonomi där återbruk och återvinning av material för produktion av nya produkter eller för energiproduktion har en nyckelroll. För att kostnadseffektivt förbättra flödena av återvunnet material såväl kvalitativt som kvantitativt behöver vi i många fall tillämpa ny logistik i kombination med förbättrade system/produkter för hanteringen.

Effektiva, snygga och användarvänliga
Effektiva, snygga och användarvänliga återvinningssystem för de boende resulterar inte bara i en förbättrad återvinning och kostnadseffektivitet för fastighetsägaren utan ökar också trivseln för de boende genom att lösa problem med nedskräpning, dålig lukt, skadedjur, obehörig användning etc.

Vår nya BLOK är utvecklat för lång livslängd, ekonomisk och arbetsmiljövänlig krantömning och kan anpassas helt efter Era behov med avseende på fraktioner, volym, tillgänglig markyta och utemiljö.

Behållarna uppfyller kraven ISO 21898 för lyftsäckar och standarderna EN 13071-1 och 13071-2 för topplyfta och bottentömda avfallssystem.

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår