Minimera energi- och driftskostnaderna samt öka fastighetens värde!

Datum: 31 Okt 2018

KAROB optimerar VVS-branschens energisystem genom att tillgodose den effektivaste, miljövänligaste och mest hållbara avgasnings- och expansionstekniken.

Våra produkter och tjänster reducerar energikostnaderna för fastigheten, ökar livslängden på hela energisystemet samt ger fastighetsägaren möjlighet att möta hyresgästernas krav på kvalitativ och hållbar fastighetsdrift med låg miljöpåverkan.

Vi arbetar med Eders marknadsledande teknik och produkter för bl.a. expansion, tryckhållning samt avgasning av slutna vätskeburna energisystem till lägsta LCC kostnad och med upp till 10 års garanti!

Målet/syftet med avgasning är att ta bort så mycket gas ur systemet att det inte kan uppstå någon kemisk korrosion och på detta vis elimineras alla luftrelaterade problem. Ett avgasat media bär dessutom mer energi vilket kan minska driftskostnaderna samt miljöpåverkan betydligt! Vi avgasar hela systemet till under 0,1 mg syre/liter systemmedia vilket har dokumenterats och kontrollerats av oberoende laboratorium och det är vi ensam på marknaden om!

KAROB är firma Anton EDER GmbHs representant i Sverige, Danmark och Finland sedan 1993. EDER har över 45 års erfarenhet av expansionsteknik, man har utveckling som tradition och ett försprång som förpliktigar.

Vi har under åren levererat produkter till ca 4 500 anläggningar i Sverige så det finns gott om nöjda kunder som gärna ställer upp som referens.

Välkommen att kontakta oss på KAROB så hjälper vi även Er!

Referensprojekt från Karob AB

NKS - Nya Karolinska Solna

NKS - Nya Karolinska Solna

Nybyggnad | Solna | 0,5-4 mdkr

Nybyggnad av sjukhus/lasarett som består av en byggnad i Solna. Själva byggna...

Norra Tornen

Norra Tornen

Nybyggnad | Stockholm | 400-800 Mkr

Nybyggnad av flerbostadshus som består av en byggnad i Stockholm med 182 läge...

Göteborgs Fjärrkyla

Göteborgs Fjärrkyla

Tillbyggnad | Göteborg | ca 25 Mkr

Tillbyggnad av kylcentral i Göteborg. Själva byggnationen startade februari 2...

FÅ NYHETER OM MATERIAL &
PRODUKTER - DIREKT I INKORGEN

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.
Läs mer...

OK, jag förstår