Miljövänliga och populära sportbanor för alla väder

Datum: 14 Nov 2018

Bergo’s snabbt installerade sportbanor är utvecklade för att klara tuffa miljöer och multifunktionen dränerar snabbt bort regn. Golvets friktion ger bra “stop- and go” egenskaper vilket är perfekt för inline hockey, innebandy, skottramp, basket, fotboll, badminton, handboll, volleyboll, netball, aerobics etc. Bergo Multisport passar lika bra inne som ute, i alla klimat och väderlekar.

Gislaveds Kommun är ett exempel av många som sedan några år haft målet att satsa på spontanidrotten genom att anlägga spontan-/näridrottsplatser runt om i kommunen. Syftet är att stimulera barn och ungdomar att röra på sig lite mer och dessutom förhoppningsvis locka fler ungdomar till olika föreningsaktiviteter. Bergo Sportbanorna är mycket populära och gensvaret har varit fantastiskt positivt. Gammal som ung nyttjar anläggningarna dag- som kvällstid och golvet har bidragit starkt till de många aktiviteterna på anläggningarna. Banans attraktiva utseende lockar till spel och lek! På vintern spolas skridskobana ovanpå golvet. Så den kan därmed användas ute året runt.

Bergo Flooring är officiell 3X3-golvleverantör till Svenska Basketförbundet och Bergo Multisport används i olika event/turneringar över hela världen och är rekommenderad av Svenska innebandyförbundet. Läs mer!

Se installationsfilmer, banor och aktivitet på vår Youtubekanal.

Några multifunktioner som Bergo Multisportgolv erbjuder:
 • Lätt att lägga – utan spik, skruv eller lim.
 • Flyttbart.
 • Anpassar sig till undergolvet – behöver inte vara perfekt slät yta.
 • Idealiskt för sliten asfalt och sprucken betong.
 • Tål alla klimat och miljöer såväl inom- som utomhus.
 • Dränerande och ventlilerande all-väders-bana, låter underlaget andas och torkar snabbt efter regn.
 • Ergonomiskt och ljuddämpande, klarar hög punktbelastning samt ger korrekt studs över hela banan.
 • 100% miljövänlig, återvinningsbar och livsmedelsgodkänt, icke organiskt material (ej fuktupptagande).
 • Underhållsfri och hållbar.
 • Det minimala underhållet som golvet kräver har uppskattats av kommuner, hotell, företag och fritidsanläggningar över hela världen.
 • Kan levereras i förmonterade ark (3 x 4 plattor) och golvet går därför mycket fort att lägga. Vi har färdiga system med linjer etc.
Välkommen att kontakta oss så för mer information.

Mer om produkten Bergo Multisport

Bergo Multisport

BERGO MULTISPORT ingår i System 1-familjen och är en rejäl och teknisk produkt avsedd för de flesta typer av sportsammanhang.

Bergo Multisport

Skötselråd

Läs mer

Läggningsinstruktioner

Läs mer

Bergo Multisport

Bergo Multisport

Beskrivningstext

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...