Med ett digitalt låssystem behöver aldrig en borttappad nyckel bli ett problem!

Datum: 25 Feb 2020

I vår alltmer digitaliserade värld, känns det självklart att en borttappad eller försvunnen nyckel ska vara enkelt att åtgärda. Och det är det - med ett digitalt låssystem.
Som Sveriges enda renodlade specialist på moderna låssystem ser vi till att den digitala låstekniken utnyttjas på bästa möjliga sätt. Med största kunskap och expertis tar vi hand om hela låsbytet - från uppstart och grundläggande arbete till projektering, installation, utbildning, dokumentation, support och efterservice. En enda partner – hela vägen! Med fokus på användarvänlighet och säkerhet för kunden!

Det digitala låssystemets grundarbete är oerhört viktigt!
Den digitala låstekniken har så många fördelar, både när det gäller säkerhet, miljömedvetenhet och ekonomi i jämförelse med mekaniska lås. Och för att få ut maximal nytta ur det digitala låssystemet är det viktigt att ett noggrant grundarbete görs. Låssystemet ska byggas på ett genomtänkt sätt för att säkerställa hållbarhet, användarvänlighet och säkerhet över tid. Därför är grundarbetet oerhört viktigt!


Ju mer rätt från början – desto färre ändringar framöver och desto enklare att hantera och administrera.

Ett digitalt låssystem med ett väl genomfört grundarbete kommer vara säkert och intakt år efter år.
På Samuelsson & Partner lägger vi stor vikt vid grundarbetet. Som experter på digitala låssystem vet vi att låssystemets uppbyggnad är A o O. För att få rätt struktur på bl. a tillträden och behörigheter är det viktigt att även ta hänsyn till de behov och förväntningar som finns hos kunden. Ett digitalt låssystem som är väl genomtänkt och noggrant byggt, spar både tid och pengar och skapar stabilitet, enkelhet och säkerhet för lång tid framöver.

Samuelsson & Partner – Digital Låssmed®
är Sveriges enda renodlade specialist på moderna låssystem. Vi finns med hela vägen - från rådgivning, projektering och installation till utbildning, support och efterservice. Vi erbjuder även flera unika tjänster. Här är några exempel:

  • Digitalt projekteringsverktyg för webb och läsplatta/mobiltelefon. Med digitala planritningar är det enkelt att gå runt i fastigheten och markera alla låspunkter med val av lås och behör, för att generera ett komplett beställningsunderlag och komplett planritning.
  • Intelligent nyckelskåp med säker nyckelutdelning dygnet runt. För akuta nycklar eller entreprenörsnycklar med utdelning på distans – på bara några minuter,
  • Digitalt verktyg på webb och som mobilapplikation, för beställning av service, nycklar, support, behörighetsförändringar med mera.
  • Digitalt Byggsystem är ett sätt att utnyttja det digitala låssystemet maximalt. Nycklar och lås programmeras för bygget eller renoveringen. När detta är klart görs en omprogrammering för fastighetens behov. Inga lås behövs bytas och borttappade/ej återlämnade nycklar spärras.
  • Brf-Konceptet är ett unikt koncept bestående av många olika valbara, obundna tjänster och extra långa garantier, framtaget med och för bostadsrättsföreningar.
Läs mer om våra olika nyckelhanteringstjänster och andra unika lösningar här!

- Vi ser till att våra kunder får ut maximal valuta för sin investering och att den digitala tekniken utnyttjas på bästa möjliga sätt.
- Ny teknik kräver ny kunskap! – Vi har den!

Mer om produkten Digitala Låssystem

Digitala Låssystem

Vi är en oberoende beslags- och låsspecialist som arbetar med nya och moderna låssystem.

Digitala lås

Föreskrivare

Läs mer

Referensprojekt från Samuelsson & Partner AB

Humlegården Fastigheter

Humlegården Fastigheter

Ombyggnad | Stockholm | ca 30 mkr

Ombyggnad av kontorshus som består av en byggnad i Stockholm. Själva byggnati...

StikkiNikki

StikkiNikki

Stockholm

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår