Magisk och exklusiv Spa-upplevelse på The Lodge mitt i den Svenska naturen

Datum: 23 Sep 2021Mitt i en svensk skog nära Malmö i Skåne – bara en timmes resväg från Köpenhamn – ligger The Lodge tryggt och fint placerad på en av Skånes högsta höjder, Romeleåsen. The Lodge är ett exklusivt hotell byggt i imponerande New England-stil med stora flytande soffor, eldstäder, klassiska kuddar med den Amerikanska flaggan och vita trämöbler på verandan, som skapar idyllisk och romantisk inramning för avslappnings- och välmående-stunder.

Med inspiration från det mesta av världen - och inte minst öarna omkring Hawaii, som alltid har varit förknippade med en massa mystik - har personerna bakom The Lodge skapat en av Skandinaviens mest exklusiva och genomtänkta Spa-upplevelser.

Den omtalade Hawaii-mystiken handlar om det magiska, helande och spirituella krafterna, som härstammar från naturen i detta område av Stillahavet. Det är de krafterna, personerna bakom The Lodge gärna vill uppnå, besökarna följer med på mötet med ”Honulele Spa” på The Lodge.Magiska upplevelser kombinerat med skyhöga ambitioner och inspiration från hela världen

Liksom Hawaii, så har Honulele Spa en helt magisk plats. Honulele Spa på The Lodge ligger 167 meter över havets yta, på toppen av Romeleåsen, mitt i den underbara svenska naturen. Spa´t är byggt, så du har utsikt, så långt ögat når över vidder och skog.

Här, mellan skogens toppar, kan du stressa av till ljuset och värmen från en knastrande eldstad, upplev viktlösheten och utsikten i den 12 meter långa oändlighetspoolen och bli uppfriskad med ett dopp i kallvattensbadet, innan du kopplar av i olika bastun och eventuellt njuter av en skön behandling i ett av de 4 behandlingsrummen.

Vi har hela tiden haft fantastiska bad- och spaupplevelser som vår måttstock, då vi designade det, som vi önskade skulle vare Sveriges mest avstressande Spa. Vi kryddar det bästa hemmifrån i arkitektur och materialer med spännande influenser hämtat från de mest exotiska Spa’n, vi själva har upplevt på våra inspirationsresor i bland annat Amerika, Afrika och Asien. Därmed är The Lodges Spa en underbar plats att komma till för att njuta och samla styrka från naturen”, säger Henrik Holmqvist, CEO for The Lodge.
Wedi och Kakelspecialisten i tätt leverantör-samarbete till The Lodge

I ett tätt samarbete med Kakelspecialisten har wedi levererat en lång rad specialproducerede element till The Lodges Spa-avdeling:
  • Bänkar till utomhus 12 meters oändlighets-pool
  • Inomhus relax-spa bad med dämpad belysning mm.
  • Avslappningsområde med fotbadsområde
  • Ångbatsu
  • Bänkar och duschväggar i allmänna badområdet


Exklusiva material, mönster och detaljer för alla sinnen

Både i material och mönster är kakelvalet i hela den imponerende Spa-avdelning hos The Lodge av högsta mode och ytterst exklusivt. Liksom med den övriga byggnationen och alla inventarier har det inte sparats på något och de eleganta detaljerna står i kö för att förföra sinnena hos de besökand gästerna.

Det har varit en utsökt njutning – att tillsammans med vår mångåriga samarbetspartner, Kakelspecialisten - att vara en del av detta extremt ambitiösa Spa-projekt, som The Lodge har genomfört. Den nya spa-avdelingen på The Lodge är ännu ett fint exempel på, vad det är möjligt att skapa, när ambitiösa, nyskapande och modiga partners arbetar efter en tydlig vision.” berättar Lasse Bo Varberg Ervolder, Area Manager Scandinavian Regions, wedi.


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår