LUFTBURET- Den optimala golvvärmen

Datum: 8 Mar 2019

Legaletts säkra luftburna golvvärme har sedan 1983 med framgång installerats i en stor mängd byggnader av i stort sett alla typer. Det gör att systemet idag är mycket väl beprövat.

Den optimala golvvärmen
Att golvvärme är den mest bekväma formen av uppvärmning är de flesta överens om. LEGALETT GOLVVÄRME är unik med sina luftkanaler som helt utesluter all risk för fukt och mögel. Att värme stiger uppåt är en naturlag som utnyttjas fullt ut i Legaletts produkter. Det är skönt med varma golv – för både unga och gamla. Systemet har avgörande fördelar antingen du är byggherre, byggentreprenör eller konsult. Sedan fortsätter alla som bor, arbetar eller på annat sätt använder byggnaderna att dra nytta av golvvärmens fördelar under husets hela livslängd. Den luftburna golvvärmen lägger grunden för en sund inomhusmiljö och friska hus för generationer framåt.

Luft har unika fördelar
  • Inkluderad byggvärme för effektiv betonguttorkning = snabbare inflyttning
  • Punkteringssäkert - inga vattenskador
  • Frostsäkert - Inga vattenskador
  • Osynlig installation i golvet
  • Effektiv värmefördelning
  • El- aggregat = Husets värmekälla– Ingen kostnad för separat värmepanna
  • Enkel konvertering utifrån värmekälla
  • Prefabricerat– Enklare och billigare installation
  • Inkluderas naturligt i byggentreprenad
Läs mer i broschyren!

Mer om produkten Luftburen golvvärme

Luftburen golvvärme

Att golvvärme är den mest bekväma formen av uppvärmning, är de flesta överens om. LEGALETT GOLVVÄRME är unik med sina luftkanaler som helt utesluter all risk för fukt och mögel. Att värme stiger uppåt är en naturlag som utnyttjas fullt ut i Legaletts produkter. Och det är skönt med varma golv – för både unga och gamla.

Systemet har avgörande fördelar antingen du är byggherre, byggentreprenör eller konsult. Och sedan fortsätter alla som bor, arbetar eller på annat sätt använder byggnaderna att dra nytta av golvvärmens fördelar under husets hela livslängd. Den luftburna golvvärmen lägger grunden för en sund inomhusmiljö och friska hus.

Legalett luftburen golvvärme

Läs mer

Legalett Luftburen golvvärme 4015 - Broschyr

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...