Inblandade företag

Tress Sport och Lek AB

Första kontakt och planering
När en bostadsrättsförening i Skövde var i behov av att rusta upp sin lekplats ryckte vi på Tress ut. De tog kontakt och vår säljare Johan åkte ut till platsen för att titta, ta mått och börja skissa på en ny lekplats. Johan tog fram en 3d-skiss som presenterades för kunden, hur den nya lekplatsen skulle kunna se ut. De ville anpassa lekplatsen för yngre barn i åldern 1-6 år så vi valde lekutrustning därefter. Vi fick till en bra mix för olika typer av lek för mindre barn; en karusell, en fiskebåt och ett lekhus för de första rollekarna, några olika varianter av gungor och en sandlåda för skaparglädjen.

Sittplatser för de vuxna
I direkt anslutning till lekplatsen placerades parkbänkar och bänkbord ut. Om det finns plats att sitta ner i anslutning till en lekplats kan de vuxna få en stunds avkoppling medan barnen leker. Här blir det även trevligt att sitta och fika tillsammans. Ett perfekt ställe att skaffa sina första kompisar.

Totalentreprenad – smidigt för kunden
Vi valde konstgräs som underlag för att få en grön och trevlig yta året runt. Tress hade totalentreprenad med rivning av gammal utrustning, markarbeten, leverans av lekutrustning, montering och läggning av konstgräs. Detta projekt var smidigt och enkelt för kunden hela vägen från första kontakten.


Produktkopplingar

Lekplats

Härliga och fantasifulla lekplatser och klätterställningar som lockar fram leklusten hos alla barn.


Relaterade projekt

Jackproppen Parklek

Jackproppen Parklek

Nybyggnad | Stockholm | Ej officiell

Nybyggnad av lekplats som består av en byggnad i Stockholm. Själva byggnation...

Rinnen 2, Skogsbackeskolan

Rinnen 2, Skogsbackeskolan

Ombyggnad | Karlstad | 30 Mkr

Ombyggnad av lekplats i Karlstad. Själva byggnationen startade september 2017...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår