LB Dansgolv

Datum: 18 Jan 2017

Framgångarna för vår regelkonstruktion kan inte enbart förklaras av att den är stark, dimensionsstabil och lättmonterad. Lika dominerande intryck är också den behagliga , beständiga fjädringen och svikten som den specialgjorda träregeln ger hela golvkonstruktionen oavsett ytskikt. Att den passar även dansare förvånar oss inte utan är enbart en bekräftelse på att LB Dansgolv är ett allroundgolv för alla aktiviteter.

LB Dansgolv – uppbyggnad
Konstruktionen bygger c:a 70 mm (varierar beroende på ytskiktets tjocklek) och innefattar:
- 45 mm träregel med genomsågningar i två nivåer. Utformningen gör regeln självfjädrande. Undersidan är försedd med en 3mm skumplastlist.Listen har en ljuddämpande funktion och ger dessutom extra svikt i golvkonstruktionen.
- 21 mm undergolv av björkplywood med spont på alla fyra sidorna.
- Ytskikt valfritt

Mer om produkten LB Dansgolv

LB Dansgolv

Framgångarna för vår regelkonstruktion kan inte enbart förklaras av att den är stark , dimensionsstabil och lättmonterad. Lika dominerande intryck är också den behagliga , beständiga fjädringen och svikten som den specialgjorda träregeln ger hela golvkonstruktionen oavsett ytskikt.

LB Dansgolv

Läs mer

Dansmattor – Broschyr

Läs mer

LB Dansgolv - Produktblad

Läs mer

Ett golv är inte bara ett golv - Produktblad

Läs mer

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...