Swissôtel krasnye holmy, Moskva


Swissôtel Krasnye Holmy Hotel ligger mitt i Moskva i den östra delen av Kreml, mellan Moskvafloden och kanalen i närheten av Trädgårdsringvägen – en av Moskvas berömda ringvägar. Det prisbelönta och toppmoderna hotellet betjänar den växande marknaden för affärsresenärer och turister i centrala Moskva.

Den 34 våningar höga byggnaden är en av de högsta i Moskva och erbjuder en spektakulär utsikt över stadens centrum. Designen spelar på olika geometrier och de runda tornen paras ihop med ett rätlinjigt podium uppdelat i avsatser. De eleganta gästrummen innehåller den senaste tekniken och all exklusiva bekvämligheter för kräsna resenärer. Själva hotellet har designats av de ryska arkitekterna TTA, tillsammans med den internationella arkitektbyrån Woods Bagot. Utformningen av inredningen har hanterats av BBG-BBGM, ett inredningsdesignföretag som är internationellt erkänt som ledande inom design av hotell, spa, restauranger och andra gästfrihetsprojekt.

Det moderna Swissôtel Conference Centre nära hotellet erbjuder sju mångsidiga konferenslokaler. De är utformade utan störande pelare och erbjuder rymliga lokaler som passar för olika typer av evenemang. Den stora balsalen med plats för 500 personer och en yta på 557 kvadratmeter är en av de största i Moskva. Med tvättställ och urinoarer från ILBAGNOALESSI One installerade sträcker sig den sofistikerade designen hela vägen in i badrummen.

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Referensprojekt från Laufen Sverige AB

Hotel and swimclub zenden, Maastricht
Pod camps bay hotel, Kapstaden
Pangu 7 star hotel, Peking
Murano resort, Paris

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår