Laserade fanerade trälister

Datum: 28 Aug 2019

Nu finns fanerade lister i ek vit, ask vit och nyheten ek grå - både som golvsockel och dörrfoder i dimensionen 12x56mm. På vår hemsida finner ni vilka fler fanerade lister vi har i vårat lagersortiment.

Trenden med vitlaserade golv håller i sig och vår vitlaserade list i ask passar utmärkt till alla vitlaserade och/eller lutbehandlade trägolv.

Våra vit- och grålaserade eklister smälter bra in tillsammans med många av dagens laserade ekgolv.

Läs mer på vår hemsida www.traprofiler.se

Mer om produkten Fanerade lister

Fanerade lister

Vår fanerade list är en granlist som är mantlad med ett 0,7 mm tjockt faner av äkta ädelträ. Kärnan i listen består av fingerskarvad gran och ytan är ett 0,7 mm, UV-lackerat ädelträfanér. I vårt standardsortiment har vi ek, vitlaserad ek, grålaserad ek, vitlaserad ask, bok, björk och valnöt.

Det finns många fördelar med den fanerade listen jämfört med en massiv. Den fanerade listen är mer rak och formstabil och kröker sig inte lika lätt som en massiv list. Den väger också mindre och är lättare att montera eftersom den inte behöver förborras. Dessutom så är den jämnare i färgen och mycket lättare att montera.

Listen är mycket prisvärd och ett klart billigare alternativ än den massiva. Idag finns listen som golvsockel och dörrfoder.

Fanerade foder

Fanerade foder

Produktöversikt

Läs mer

Fanerade golvsocklar
Fanerade smyglister

Fanerade smyglister

Produktöversikt

Läs mer

Fanerade kvartstavar

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår