• Landy Facil<sup>®</sup> Bastuskorsten

Landy Facil® Bastuskorsten

En bastuugn kräver anslutning till en godkänd rökkanal, ny eller befintlig. Vi har alternativet till dig som behöver en ny anslutning. Var noga med installationen så att det blir brandsäkert, anlita en expert om du känner dig det minsta osäker.

Vi kan erbjuda två färdiga och ekonomiska paket av Bastuskorsten till din bastu. Behöver du ändra eller lägga till produkter så är det bara att slå oss en signal på 0382-138 00 så hjälper vi dig med det.

Första röret är alltid oisolerat detta för att få värmen att stråla ut från skorstenen så fort som möjligt. Resten består av en skorsten med inner- och yttermantel i rostfritt stål med isolering emellan. I våra paket av Bastuskorsten ingår även specialisolering genom bjälklag och vind som skall användas för att göra skorstenen godkänd för T600.

OBS Det krävs en bygganmälan för att montera en bastuugn, kontakta kommunen för mer information innan du kör igång!

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår