Landy Facil® Bastuskorsten

Datum: 22 Nov 2017

En bastuugn kräver anslutning till en godkänd rökkanal, ny eller befintlig. Vi har alternativet till dig som behöver en ny anslutning. Var noga med installationen så att det blir brandsäkert, anlita en expert om du känner dig det minsta osäker.

Vi kan erbjuda två färdiga och ekonomiska paket av Bastuskorsten till din bastu. Behöver du ändra eller lägga till produkter så är det bara att slå oss en signal på 0382-138 00 så hjälper vi dig med det.

Första röret är alltid oisolerat detta för att få värmen att stråla ut från skorstenen så fort som möjligt. Resten består av en skorsten med inner- och yttermantel i rostfritt stål med isolering emellan. I våra paket av Bastuskorsten ingår även specialisolering genom bjälklag och vind som skall användas för att göra skorstenen godkänd för T600.

OBS Det krävs en bygganmälan för att montera en bastuugn, kontakta kommunen för mer information innan du kör igång!

Mer om produkten Skorstenar

Skorstenar

En rätt anpassad skorstenslösning är en förutsättning för en effektiv och säker eldning, oavsett typ av eldstad. Därmed är skorstenen en av de allra viktigaste delarna i en byggnad.

Lätta Skorstenar

Läs mer

Blockskorstenar

Läs mer

Industriskorstenar

Läs mer

Facil - den optimala villaskorstenen - Broschyr

Läs mer

Monteringsanvisningar

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...