Kvalitetsledande kompetens från Best-Hall

Datum: 31 Maj 2018

Best-Hall är ledande i produktutveckling och kompletta leveranser av avancerade kvalitetshallar (s.k. tälthallar) med fackverkskonstruktion i stål. Sedan 1975 har vi levererat omkring 4 000 lager-, industri- och sporthallar (tälthallar) i Finland och utomlands.

Du får en nyckelfärdig (tält)hall av önskad halltyp beklädd med slitstarkt PVC-material, plåt, trä eller sandwichpanel beroende på ditt val.
Våra tjänster täcker alla delar i din hallinvestering: myndighetskontakter, planering, produktion, extra utrustning, montering, underhåll och återanvändning.

Femstjärning service
  • Grepp om hela leveranskedjan
  • Hög servicenivå
  • Gedigen produktkompetens
  • Hög kvalitet
  • Steget före inom hallbyggande
Utnyttja kompetensen hos pionjären i branschen

Best-Hall har grepp om hela leveranskedjan
Hallarnas stålstomme och täckmaterial tillverkas på vår egen fabrik i Kelviå – med lång erfarenhet, yrkeskunnande och de bästa tekniska lösningarna. Förutom själva hallen och hjälp med myndighetskontakter tillhandahåller vi extra utrustning och planerings-, monterings- och underhållstjänster. Om dina behov förändras med tiden kan vi ändra på hallens storlek, planlösning och utrustningsnivå eller flytta den till en ny plats.

Vi sätter en ära i att vara en serviceinriktad partner
Tack vare egen tillverkning och projektledning kan vi ge kunderna offerter och leveranser snabbt och flexibelt inom avtalad tid. Av oss får du en hall som är skräddarsydd för dina behov samt stöd under hallens hela livslängd. Best-Hall utvecklar sina produkter och tjänster aktivt och tar fasta på kundernas kommentarer.

Gedigen produktkompens ger hållbarhet
Flera decennier av produktutveckling har resulterat i utmärkta hållbarhets-, miljö- och brandskyddsegenskaper hos hallarna liksom i planlösningar och extra utrustning som ger bättre funktionalitet. Ett bra exempel på vår innovationskraft är förankringen med stålpålar, en metod som testats av VTT.

Tusentals levererade PVC-hallar har lärt oss att optimera detaljerna i stålstommen och täckduken samt deras egenskaper. Hallarna med stålstomme är slitstarka även i extrema klimat och behåller sitt spänstiga utseende år efter år, Avsaknaden av inre stödpelare som stör verksamheten eller sikten gör hallarna rymliga och lämpliga för många olika ändamål.

Våra tekniska lösningar och tåliga material ger hög kvalitet
Våra utbildade och erfarna planerare uppfyller dina önskemål ansvarsfullt och utan att tumma på säkerheten. Vi följer gällande normer i planeringen och tillverkningen av hallen och lämnar alltid garanti på leveranserna.

Stålstommen tillverkas enligt finsk SFS-standard och tyska SLV-kriterier. En kvalitetsgaranti är också marknadens bästa täckduksmaterial. Vi satsar särskilt på en bra finish både utvändigt och invändigt.

Referensprojekt från BEST-HALL

Gummigrossen

Gummigrossen

Nybyggnad | Örnsköldsvik | 1-5 Mkr

Nybyggnad av lager magasin förråd i Örnsköldsvik. Själva byggnationen startad...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...