Kvalitet och miljö lönar sig i längden!

Datum: 12 Okt 2020

Relining av ventilationskanaler är en ganska så ny företeelse då fokus på miljö och energikostnader ökat de senaste åren. Idag är det den dominerande metoden för att åstadkomma energibesparingar och förbättra inomhusluften.

FitFire Vent® och FitFire® är en av de största produkterna inom relining av ventillationskanaler på en stadigt ökande marknad.

Produkter med prestanda och miljöarbete som slår det mesta
En av anledningarna till framgången med FitFire Vent® och FitFire® är att vi levererar produkter med högsta standard och miljöarbetet med vattenbaserade produkter. Produkterna är hållbara i längden med generösa garantivillkor och att produkterna uppfyller höga krav från de viktigaste kvalitets- och miljöinstanserna i Sverige.
Detta sammantaget ger stora fördelar för våra kunder.

Kontakta oss för mer information och för att få en offert!
Chimneytec Skorstens & Ventilationsteknik AB
Telefon: 08-249806
E-post: info@chimneytec.se
www.chimneytec.se

Chimneytec Skorstens & Ventilationsteknik AB säljer FitFireVent® och FitFire® vilket är två vattenbaserade insatsrör av komposit som ger fullständigt täta ventilations- och imkanaler.

Vårt huvudkontor i Sverige ligger i Stockholm.

FitFireVent® och FitFire® är typgodkända av Kiwa Sverige och bedömda av SundaHus, som givit produkterna högsta bedömningsklass, A. Vidare är FitFireVent® och FitFire® registrerade i BASTA-registret vilket innebär att vi kan styrka att produkterna klarar BASTA-kriterierna avseende miljö- och hälsofarliga egenskaper. Dessutom rekommenderas FitFireVent® och FitFire® av Byggvarubedömningen. Chimneytec Skorstens & Ventilationsteknik AB är medlemmar i Energieffektiviseringsföretagen (EEF) för att tillsammans utforma ett långsiktigt och över tid hållbart energisystem med huvudfokus på energieffektiv teknik, vilket ger lönsamhet för våra kunder samt ett hållbarare miljöklimat.


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår