Kvalitet är allas verksamhet

Datum: 27 Sep 2019

Vi vet alla att kvalitet är en vanlig och viktig fråga. Även om vi vet att faktum är projektorganisationer vanligtvis är byggda för att stödja silos och kommunikationsbarriärer. När det inte finns några naturliga sätt eller kanaler för att kommunicera med individen kan du lätt förlora syftet med arbetet och kopplingen till eget arbete till den stora bilden.

Vi på Congrid tror att kvalitet är allas verksamhet och att det är inte är bara är chefer som bör samla in data och säkerställa kvalitet och säkerhet på byggarbetsplatsen, dessa uppgifter tillhör hela projektgruppen. Plattformar som används i projektet bör göra det möjligt för alla som arbetar i byggprojekt att delta i kvalitet, säkerhetshantering och datainsamling.

Användarvänlighet och sömlösa dataflöden mellan intressenter är viktiga funktioner för framgång. När alla inspelade frågor samlas öppet till plattformen och informationen delas / tilldelas relevanta intressenters risk för att mänskliga misstag minskas. Plattformar bör utformas så att data är strukturerade vilket möjliggör projekt- och företagsöversikt för säkerhet och kvalitetssäkring.

Congrid erbjuder en användarvänlig plattform för kvalitet och säkerhet för byggarbetsplatser med mobila verktyg. Det betyder att vi uppmuntrar människor att registrera fler och fler problem och göra uppgifterna mer värdefulla. Vårt uppdrag är att ändra byggbranschens kultur mot bättre kvalitet, säkerhet och öppenhet.

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...