Kvalitativa ventilationslösningar

Datum: 25 Okt 2019

Vi utvecklar och tillverkar ventilationsprodukter enligt marknadens krav och tummar aldrig på faktorer som hälsa och miljö. Vår ambition är alltid att finna kostnadseffektiva lösningar.

Flexoduct kompletta luftkanalsystem är anpassat efter dagens krav på säker anslutning, typgodkännande, brandkrav och tekniska data. Den moderna installatören vet vad tidsbesparing innebär, dock utan att tumma på kvalitén.

Nu är det slut på att krypa i trånga utrymmen och isolera eller att beräkna längder och böjar. 10m flexibel luftkanal med eller utan isolering, flexibel ljuddämpare på 10m som i kartong endast är 1m! Ett standardtillbehör som ska finnas i varje installatörs bil.

Alltid redo och till hands.


ISOSLEEVE-50
Läs mer!


Supersleeve EI15
Världens första och enda isolerstrumpa SP brandklassad EI15.
Läs mer!


SOFT SONOdB
Soft Sono dB är marknadens mest effektiva ljuddämpare i jämförelse med de på marknaden mest förekommande. Ljuddämpning, vibrationsdämpning samt kondensisolering i en och samma produkt. Finns i Ø80-315. andra diametrar tillhandahålls på begäran.
Läs mer!


FLEXODUCT IM-EI15
En Typgodkänd flexibel kanal som är 1,5m i utdraget läge och med en diameter på 100mm. Flexoduct IM-EI15 kan användas som direkt anslutning på köksfläkten och dras hela vägen upp för anslutning till huven på taket. Godkännandet innebär att den uppfyller gällande krav. Installationen blir enkel, säker och tillförlitlig.
Läs mer!


ISOTERMO
Termiskt isolerad luftkanal 10m utdragen, 1m i låda. Serien består av flexibla,typgodkända, isolerade ventilationskanaler. Isoleringstjockleken är 25,50 eller 100mm. Finns i Ø 80-630mm
Läs mer!

Mer om produkten ISOSLEEVE-50

ISOTERMO-SLEEVE 50, L 3M, Ø 100MM
ISOTERMO-SLEEVE 50, L 3M, Ø 125MM
ISOTERMO-SLEEVE 50, L 3M, Ø 160MM
ISOTERMO-SLEEVE 50, L 3M, Ø 200MM
ISOTERMO-SLEEVE 50, L 3M, Ø 250MM

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår