Kulturjern AB - Belysning för generationer®

Datum: 15 Sep 2017

Kulturjern har tidlös och gedigen utebelysning och utomhusbelysning för hus, gård och slott samt mark och park-produkter av gjutjärn och smide för offentlig miljö. Vår utomhusbelysning är tidlös och både lyktstolpar samt fasadbelysningen finns i ett flertal modeller så att de flesta tidsmiljöer kan bli vackert upplysta.

Våra utebelysningar och utomhusbelysningar är gjorda av gedigna material och med tidlös design; vilket vi kallar "belysning för generationer" (reg. varumärke). Vackra och tidlösa exteriörer som utomhusbelysning, utebelysning, trädgårdsbelysning, fasadbelysning och parkbelysning hantverksmässigt tillverkade av gedigna material.

Mer om produkten Lyktstolpar

Lyktstolpar

Våra stolpbelysningar av gjutjärn är det sortiment av utomhusbelysning som vi gärna vill kalla trädgårdssmycken. Stolparna levereras i tre till fem delar beroende på höjd och hopsättes med insex-skruvar. Stolparna kan kombineras i en mängd variationer, upp till ett 50-tal.

Ljusdal

Läs mer

Skenshyttan

Läs mer

Ljuså

Läs mer

Ljusfors

Läs mer

Antik

Läs mer

3-armad Ljuså

Läs mer

Ingjutningsdon

Läs mer

Fundament

Läs mer

Lyktstolpar - Prislista

Läs mer

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...