Korg planner - digitalt verktyg från Nola

Datum: 24 Aug 2020

Korg planner
Med Korg planner är det möjligt att testa en designidé, anpassa efter egna önskemål, färgsätta, forma och direkt skapa en enkel pdf med Korg systemet i en unik design. Med plannern kan egna ideér vävas in redan i ritstadiet och bättre anpassas efter en plats förutsättningar.

- Med Korg planner hoppas jag att fler får möjlighet att se potentialen i Korg, säger Thomas Bernstrand formgivare bakom Korg möbelsystem.

- Många av mina möbler är flexibla och gjorda för att sättas samman i konstellationer och anpassas till platsen och de givna förutsättningarna. Det ska bli spännande att se vad som kommer fram av detta, avslutar Thomas.

Korgsystemet är den första serien från Nolas sortiment som nu får ett eget planeringsverktyg, men fler produkter står på tur. Nola ser stora möjligheter i digitaliseringen framåt och hur verktyg likt detta kan stötta både kreativitet som en effektivare arbets- och beställningsprocess.

Referensprojekt från Nola Industrier AB

Värtaterminalen

Värtaterminalen

Stockholm

Parco Alviksstrand

Parco Alviksstrand

Stockholm

Kungsbacka torg

Kungsbacka torg

Ombyggnad | Kungsbacka | ca 18 Mkr

Ombyggnad av centrumbebyggelse som uppgår till 2 byggnader i Kungsbacka på et...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår