Komplett magasin för dagvatten

Datum: 27 Maj 2019

MIA STORM ger en effektiv dagvattenhantering, fördröjning, infiltration och uppsamling. Systemet är idealisk för djupare applikationer och kan rymma ett brett utbud av trafikbelastningar, från gågator till stora HGV-parker.

Modulkassetterna kombineras för att ge vattenlagringsstrukturer för att hjälpa till med lokaliserad översvämning och ytvattenhantering. Vid uppsamling av dagvatten används ett geomembran som installeras runt om hela magasinet. Med fördel används geomembran av EPDM=Gummiduk så länge det inte finns risk för föroreningar i form av olja/bensin då används istället ett geomembran av HDPE som är mer beständigt mot dessa föroreningar. Modulsystemet består av fyra olika kassetter;

  • MIA-Storm är designad och konstruerad för lokalt omhändertagande av dagvatten LOD i trafikerade ytor med tillfredsställande överbyggnad om min 800mm. Den typiska installationsytan för MIA-Storm är grönytor, lekplatser, parkeringar, uppställningsplatser, och andra ytor där normal trafik förekommer.
  • MIA-Storm Light är designad och konstruerad för lokalt omhändertagande av dagvatten LOD i icke trafikerade ytor. Lättare fordon så som underhållsfordon, gräsklippare mm kan trafikera installationsytan så länge minsta överbyggnad om 400mm efterföljs.
  • MIA-Storm Xtra är designad för djupa läggningsdjup, väldigt tung trafik/ svåra förhållanden eller där det finns begränsningar i läggningsdjup då kassetten bara bygger 0,21m.
  • MIA-Storm Inspect är ett komplement till de övriga MIA-Storm produkter där syftet är att skapa en inspektionskanal igenom dagvattenmagasinet. Inspektionskanaler möjliggör inspektion och spolning igenom magasinet.    Läs mer på www.mardamagentur.se eller kontakta oss.

Mer om produkten Dagvattenkassetter

Dagvattenkassetter

Dagvattenkassetterna gör att man kan infiltrera ut dagvattnet i marken istället för att leda det till reningsverk eller till åar/ oder och vidare ut till våra sjöar och hav.

Matrix Platta Liten

Matrix Platta Liten

Produktöversikt

Läs mer

Matrix Platta Stor

Matrix Platta Stor

Produktöversikt

Läs mer

MIA Dubbelkassett 233L
MIA Singelkassett 119L
MIA Trippelkassett 347L
Dagvattenkassetter

Dagvattenkassetter

Produktbladsarkiv (ZIP)

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...