Kompakta förvaringshyllor på räls - optimerar förvaring med minst 100%

Datum: 24 Apr 2019

Hos Arkivexperten hittar ni nya eller begagnade kompakthyllsystem, (Kompaktarkiv eller Rullarkiv är andra namn på samma produkt), Ett kompakthyllsystem innehåller rörliga hyllor och ev. fasta hyllor. Med optimering av er befintliga yta kan detta innebära en fördubbling eller mer av förvaringskapaciteten jämfört med att endast använda fasta hyllor.

Här kommer några fördelar och anledningar till att investera i en kompakt förvaringslösning hos Arkivexperten:
  • Förvaringskapaciteten ökar med ca 100% jämfört med endast fasta hyllor på samma yta.
  • Tack vare kompaktarkivets förvaringskapacitet sparar ni in utrymme- alternativt vinner mer förvaringskapacitet, (hyllmeter), på en yta ni redan har.
  • Det går snabbare att ta fram ev. material som ni har tack vare att allt befinner sig på samma plats och är lättillgängligt.
  • Gör om till kompakthyllor istället för att hyra mer yta för vanliga fasta hyllsystem, investeringen betalar igen sig fler ggr. om.
  • Kompakthyllor kan även användas som rumsavdelare i ett öppet kontorslandskap.
Arkivexperten har den bästa lösningen för er vare sig det gäller nya kompakthyllsystem eller begagnade system. OBS! Hos Arkivexperten hittar ni även nya eller begagnade vanliga fasta hyllor av högsta kvalité.

Nytt alternativ Kompakthyllor:
Fabrikat Superkompakt som är ett väldigt flexibelt system med beståndsdelar av galvad plåt och lackerad plåt. Superkompakt är ett mycket snabbmonterat kompaktskåp, enkelt att komplettera eller flytta på -gör ingen åverkan på befintligt golv. Marknadsledande priser oavsett det mindre projektet eller större projekt. Rikstäckande leveranser och montering.

Nya hyllsystem (Fasta hyllor, ej flyttbara).
Hos Arkivexperten hittar ni hyllsystemet Super 1,2,3 som är ett mycket prisvärt- högkvalitéts hyllsystem av stålplåt. Super 1,2,3 har mängder av tillbehör till hyllorna som tex. utdragbara hyllplan, hängmappsram, fackindelade hyllplan mm. mm. och kan enkelt monteras för hand med en gummerad hammare som enda verktyg. Maximal stabilitet och utomordentlig kvalité till ett Super pris.

Begagnade hyllsystem (Fasta hyllor, ej flyttbara).
Hos Arkivexperten hittar ni även begagnade hyllsystem i trä eller plåt av högsta kvalité, vi lagerför stora mängder Begagnade hyllsystem och kan därför anpassa hyllorna efter era önskemål. Om du väljer ett begagnat hyllsystem så kan vi lova att priserna är under halva nypriset för samma typ av hyllsystem.

Varmt välkommen med din offertförfrågan.

Mer om produkten Arkiv & Lagerhyllor

Arkiv & Lagerhyllor

Arkiv & Lagerhyllor.

Arkivskåp

Arkivskåp

Produktöversikt

Läs mer

Arkiv & lagerhyllor

Arkiv & lagerhyllor

Produktöversikt

Läs mer

Tillbehör

Tillbehör

Produktöversikt

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår