KLARVENT Renoveringsbrandventilator

Datum: 18 Jun 2015

Detta är en mycket omtyckt röklucka vid renovering & vid utbyte av gamla rökluckor! Det händer ofta att taket är i bra skick och man vill då inte börja riva i taket runt luckorna. Då passar dessa perfekt!

Man tar helt enkelt bort det gamla locket och öppningssystemet och behåller den befintliga sargen, sen placerar man den nya rökluckan ovanpå den befintliga sargen och fäster: klart! Man slipper röra i taktäckningen överhuvudtaget! Plus att renoveringssargen redan har en färdiginplåtad utsida så man inte behöver göra något efterarbete med detta heller! Sparar massor av tid!

Man kan få utsidan av sargen lackerad i valfri RAL-kulör för anpassning till takets färg.

Med gastrycksfjäder som öppningssystem så är höjden på sargen 300mm. Man kan inte ha lägre eftersom öppningsmekanismen sitter fast på insidan av sargen. Ni ser en 300mm renoveringssarg på bilden till höger. Väljer man elmotor som öppningssystem så kan man gå ner till 150mm i sarghöjd. Se bilden till vänster , denna har ju även en lackerad utsida av sargen.

Se även på sidan 6 i vår KlarVent broschyr: KLARVENT Brandventilatorer

Vi räknar gärna på att utföra monteringen också. Vi har ett effektivt monteringsteam som är vana vid dessa luckor och kan göra arbetet till mycket förmånliga priser.

Hör av er vid mer frågor.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår