Keim växer i Sverige

KEIM fortsätter att växa i Sverige. Det är med detta i ryggen som KEIM nu satsar vidare på sin etablering i Sverige och kontor/lager i Stockholm som man startade med 2016.
”Efter ytterligare ett bra år 2016 ser vi en ökad efterfrågan på våra produkter har vi börjat att blanda färg även i Sverige” säger Christer Dahlberg som är regionschef för Sverige Nord.

Man kommer att börja blanda silikatfärger för utomhusmarknaden både Granital & Soldalit är den idag renaste silikatfärgen med ett sd, (Ångdiffusionsmotstånd), värde på 0,01 oavsett kulör. ”vi har även sett att man från måleriföretagen och inredningsarkitekter även upptäckt vår Ecosil Me som är en inomhusprodukt och den är även brandklassad för ytskikt med två strykningar. Och för att snabbt kunna ge den service vi vill så finns även Ecosil ME med bland de produkter som man blandar i Stockholm” säger Christer Dahlberg.

KEIM kommer att finnas med på Fastighetsmässan i Kista 15 -16 mars. Där kommer första steget i den inomhusmarknad som vi vill visa att KEIM har, Bl.a. ska vi presentera KEIM Ecosil ME/brandskyddsfärg ” säger Christer Dahlberg

Vi finns i monter nr: F 07. Kontakta KEIM om ni vill ha en entrébiljett på tele nr 0771 – 74 23 40 och fråga efter Peter Johnson eller Christer Dahlberg

Dokumentation
close

DOCU

Produktnyheter från byggbranschen
direkt till din inkorg

Prenumerera på nyhetsbrevet och få veckovisa uppdateringar med nya produkter från ledande tillverkare och leverantörer.


account_circle
email
Nej tack, gå vidare till hemsidan