KEIM Ecosil -ME

Datum: 30 Mar 2016

KEIM Ecosil-ME är brandtestad efter EN 13.501.-1 och klassad A2-s1,d0, typgodkänd enligt SC0976-15. Det betyder att produkten inte är brännbar och ger ingen rökutveckling.

KEIM Ecosil-ME silikatfärg för vägg och tak inomhus. Den är helt diffusionsöppen och tillåter underliggande material att andas, därmed förhindrar man att det bildas kondens, som kan medföra mögelpåväxt. Färgen är helmatt och finns i över 300 standard färgnyanser.

Till väggar som belastas
KEIM Ecosil-ME är perfekt till offentliga rum, utrymningsvägar, kontor och institutioner då den har en mycket stark yta som tål stor belastning. Färgen är allerginvänlig och innehåller endast mineraliska pigment. KEIM Ecosil-ME innehåller inga lösningsmedel och har inget tillsatt konserverings- eller mjukmedel.

KEIM Ecosil-ME kan användas enskilt eller med KEIM inomhusgrund eller KEIM Intact på alla vanliga underlag inomhus, dock inte på trä eller lackerade ytor.

Självklart visar vi även vårt breda sortiment av världsledande produkter för mineraliska underlag!

Välkommen att besöka oss under NordBygg i monter C09:49.

Referensprojekt från KEIM Scandinavia Sverige

Kvarteret Bacchus

Kvarteret Bacchus

Sundsvall

 

Polishus

Polishus

Nybyggnad | Västervik | 65,0 Mkr

Nybyggnad av polisstation som består av en byggnad i Västervik på 2 våningar....

Järnvägsgatan

Järnvägsgatan

Jönköping

 

GF-huset

GF-huset

Göteborg

 

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår