Kära samarbetspartner

Datum: 14 Sep 2023

Under september strävar vi efter att exponera de enastående egenskaperna hos granit och illustrera varför granit utgör ett förstklassigt alternativ för köksarbetsytor.

Granit förenar hållbarhet, estetik och praktiskhet och blir därmed en perfekt val för alla kök.

Här är några av de främsta fördelarna som gör granit till ett utmärkt val för arbetsytor:

Hållbarhet: Granit är ett naturligt material som är extremt motståndskraftigt mot repor, stötar och värme. Det innebär att du kan arbeta i köket utan att oroa dig för eventuell skada på ytan.

Estetik: Granit naturliga skönhet och variation ger ditt kök en elegant och lyxig utseende. Det finns många olika nyanser och unika mönster att välja mellan, vilket gör att du kan anpassa stilen efter din inredning.

Enkel skötsel: Granit är ett lågporigt material, vilket innebär att det inte absorberar vätskor och fläckar. Detta gör det enkelt att rengöra och uppfyller de strängaste hygienkraven. En fuktig trasa är tillräcklig för daglig rengöring. Vid behov kan du också använda en neutral (pH 7), svagt alkalisk (pH 8-10) eller svagt sur (pH 4-6) rengöringsprodukt.

Öka hemmets värde: En arbetsyta i granit är en långsiktig investering som ökar värdet på ditt kök. Den lägger till lyx och exklusivitet i interiören som kommer att bestå i många år.

Granit är också ett utmärkt val för soffbord. Genom att välja granit som material för soffbord behöver du inte oroa dig för eventuella spill eller fläckar.

I vårt utbud finns både runda och fyrkantiga soffbord med olika ramar. Förutom en svart ram kan du även beställa en ram i guld- eller mässings ton.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår