Isola Tyvek® Supro

Datum: 22 Jun 2016

Produkten är vindtät, vattentät och extremt fuktöppen och torkar därför ut byggfukten snabbt och säkert. Isola Tyvek® Supro är inte armerad.

Isola Tyvek® Supro består av en kraftig Tyvek® membran som skyddas av en mycket slitstark UV stabiliserad polypropenfilt. Membranet är spunnet i ett homogent skikt.

Produkten används på fasta diffusionsöppna träunderlag som ex. råspont. Fungerar då som underlagstak och vindskydd i ett och kräver ingen traditionell uteluftsventilerad luftspalt mellan isoleringen och duken. Taket ventileras mellan taktäckningen och Isola Tyvek® Supro.

Detta ger en kompakt och energieffektiv takkonstruktion där hela takstolshöjden fullisoleras.

Produkten kan levereras med anpassade tillbehör som underlättar monteringsarbetet vid avslutningar, genomföringar och andra detaljer. Rulldim.: 1,50x25m och 1,50 x 50m

CE-märkt enligt EN 13859-1

Mer om produkten Underlagstak

Underlagstak

Takprodukter från Isola har skyddat byggnader mot väder och vind i mer än 60 år. Ett tuffare klimat, nya krav och ändrade byggnadssätt har bidragit till ständigt bättre, effektivare och säkrare lösningar.

Isola Tyvek® Supro Grid Xtra
Isola Pro Xtra Underlagstak
Filmtex

Broschyr Isola Diffusionsöppna Underlagstak

Läs mer

Monteringsanvisning

Läs mer

Monteringsanvisning Isola Pro Xtra underlagstak

Läs mer

Prestandadeklaration Filmtex undertak

Läs mer

Prestandadeklaration Tyvek Pro Xtra undertak

Läs mer

Prestandadeklaration Tyvek® Supro Grid

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår