Isola Isosteel

Datum: 26 Mar 2018

Mycket kvalitativ och stark filtbelagd underlagsduk med kombistam och försänkta skarvkanter, speciellt lämpligt vid montering av planplåt/bandtäckning. Produkten har en lång öppentid på 12 månader och svarar till kraven enligt AMA Hus, JSC.61.

Isola Isosteel har en stomme av kombinerad polyester och glasfiber som är belagd med TPE-bitumen, en flexibel och tålig bitumen med självläkande egenskaper. Produkten har PP-filt på under och översidan som är mycket UV-beständig. Våderna är försedda med starka självklistrande klisterkanter. Isola Isosteel har tillpassade skarvkanter som gör att höjden på skarvöverlappet inte bygger upp som normalt, detta är speciellt fördelaktigt vid montering under bandtäckning-planplåt. Produkten är mycket diffusionstät (Sd-värde 100 m.) vilket innebär att utrymmet bakom alltid måste vara väl ventilerat.

Användningsområde
Isola Isosteel YEP 1800 är särskilt anpassad underlagsduk för montering under planplåt/ bandtäckning. Produkten har försänkta skarvkanter som gör att skarvöverlappet bygger lägre än normalt. Isola Isosteel lämpar sig även som underlag till strängpressad lertegel, skiffer, takshingel samt till betongtakpannor och läktad plåt vid krävande miljöer. Isola Isosteel kan användas ned till 3° taklutning och har fri exponering i max 12 månader. Produkten skall inte användas under svetsade tätskikt.

Träffa oss på Nordbygg!
Vi finns i monter C10:51

Där visar vi upp flera nyheter
På: Tak Vägg Golv och Grund
Välkommen!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår