InterTLC AB levererar ett stort urval av utrymningstrappor med skyddsburar

Datum: 28 Jan 2020

Utrymningstrappor används som utrymningsväg både i flerbostadshus och i offentliga byggnader. Trapphus av denna typ kännetecknas av en hög hållfasthet mot belastningar och trycket från folkmassan. Detta är den billigaste, snabbaste och enklaste metoden för att säkerställa en säker utrymning. Burar generellt passar även i industrimiljö för att förhindra obehöriga att ta sig upp.

Spiraltrappor – lätta, innovativ design som passar perfekt till nybyggda och renoverade byggnader. Fördelen med denna konstruktion är att ytan som behövs för montering av trappan begränsas.

Våra trappor (spiral och raka) kan levereras enligt kundens önskemål i Varmförzinkat, RAL, Rostfritt. Utförande med steg av Gallerdurk, tårplåt, lättdurk, träslag, steg för matta/klinkers m.m.

Mer om produkten Utrymningstrappor

Utrymningstrappor

Utrymningstrappor används som utrymningsväg både i flerbostadshus och i offentliga byggnader. Trapphus av denna typ kännetecknas av en hög hållfasthet mot belastningar och trycket från folkmassan. Detta är den billigaste, snabbaste och enklaste metoden för att säkerställa en säker utrymning.

HÖG HÅLLFASTHET
Konstruktionerna är beständiga för, hög belastning och brandpåverkan

HALKSÄKERHET
Steg utförs normalt av gallerdurk med en halksäker kantlist.

VÄRLDSKLASS
Trapporna designas med beaktande av högsta säkerhetsstandarder.

VÄDERBESTÄNDIG
Hela trappan varmförzinkas och/eller pulverlackeras i kulörer ur RAL-färgkarta.

ENLIGT BYGGNORMER
För att säkerställa en kvalitetskraven tillverkas trapporna i enlighet med gällande byggnormer. Utrymningstrappor kännetecknas av enkel montering och lägre kostnader (särskilt vid jämförelse med standardkonstruktioner av armerad betong).

Översikt Utrymningstrappor
Katalog - Trappor & Stålplattformar
Prestandadeklaration
Utrymningstrappor 1
Utrymningstrappor 2
Utrymningstrappor 3
Utrymningstrappor 4
Utrymningstrappor 5
Utrymningstrappor 6
Utrymningstrappor 7

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår