Innesäljaren cyklar till Paris, mot barncancer

Datum: 6 Jul 2018

Som företag tar vi samhällsansvar långt utanför kontor och verkstad. Vi stöttar och sponsrar många olika verksamheter, både idrott och barnkolonier. Sunda vanor och värderingar föds i mötet mellan människor, tänker vi.

Cykelprojektet Team Rynkeby – God Morgon innebär både möten och motion, men framför allt en stor insats för forskningen mot barncancer. 2017 bidrog Hagab till att ca 27 miljoner kronor samlades in till Barncancefonden i Sverige. Men i år ökade vi engagemanget.

Med i klungan som cyklade de 120 milen från Jönköping till Paris i juli fanns vår egen Annica Stenberg, till vardags driven innesäljare på Hagab. En känd röst som varje dag hjälper väldigt många kunder till rätta i ett brett sortiment för ett sunt och säkert inomhusklimat.

– Innan vi började träna ute pratade alla om magin att ligga på rulle i vindsuget på cyklisten framför. Hur häftigt som helst, kan jag intyga. Vi är inte 23 cyklister utan EN klunga. Att känna en stadig hand i ryggen när det går lite tungt uppför gör dig lycklig och ödmjuk, berättar Annica.

– Vi hjälper varandra på cykeln, och att samla in pengar till cancerdrabbade barn och familjer.

– Ett enastående lagarbete, precis som här på Hagab, vi har våra olika styrkor och roller som vi finslipar, men målet är glasklart tydligt – att hjälpa varandra. Och andra.

Läs mer och se fler bilder här!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår