Innesäljaren cyklar till Paris, mot barncancer

Datum: 6 Jul 2018

Som företag tar vi samhällsansvar långt utanför kontor och verkstad. Vi stöttar och sponsrar många olika verksamheter, både idrott och barnkolonier. Sunda vanor och värderingar föds i mötet mellan människor, tänker vi.

Cykelprojektet Team Rynkeby – God Morgon innebär både möten och motion, men framför allt en stor insats för forskningen mot barncancer. 2017 bidrog Hagab till att ca 27 miljoner kronor samlades in till Barncancefonden i Sverige. Men i år ökade vi engagemanget.

Med i klungan som cyklade de 120 milen från Jönköping till Paris i juli fanns vår egen Annica Stenberg, till vardags driven innesäljare på Hagab. En känd röst som varje dag hjälper väldigt många kunder till rätta i ett brett sortiment för ett sunt och säkert inomhusklimat.

– Innan vi började träna ute pratade alla om magin att ligga på rulle i vindsuget på cyklisten framför. Hur häftigt som helst, kan jag intyga. Vi är inte 23 cyklister utan EN klunga. Att känna en stadig hand i ryggen när det går lite tungt uppför gör dig lycklig och ödmjuk, berättar Annica.

– Vi hjälper varandra på cykeln, och att samla in pengar till cancerdrabbade barn och familjer.

– Ett enastående lagarbete, precis som här på Hagab, vi har våra olika styrkor och roller som vi finslipar, men målet är glasklart tydligt – att hjälpa varandra. Och andra.

Läs mer och se fler bilder här!

Är du tillverkare eller leverantör? Kontakta oss

Vi hjälper beslutsfattare och inköpare att hitta nya produkter och lösningar i samband med att dom blir inblandade i nya byggprojekt. Kontakta oss så berättar vi mer!

FÅ NYHETER OM MATERIAL &
PRODUKTER - DIREKT I INKORGEN

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.
Läs mer...

OK, jag förstår