Inbjudande utemiljö

Datum: 17 Aug 2016

Spa- och konferenshotellet Vann är naturskönt beläget vid Gullmarsfjorden i norra Bohuslän på västkusten. När hotellet skulle ta form 2009 valde arkitektbyrån Wingårdhs att klä fasaden mot vattnet med träribbor och skapa flera träaltaner i olika nivåer. Alla träytor behandlades med träskydd från Sioo:x.

Hotellchefen Susanne Åhlund berättar att utemiljön har en otroligt viktig betydelse för gästernas upplevelse på Vann. Första intrycket är ju utsidan av anläggningen och dessutom används de stora altanytorna flitigt, inte minst under den varmare tiden på året.

– Många gäster blir imponerade av arkitekturen på huset och av träfasaden. De tycker det ser häftigt ut, säger Susanne Åhlund och tillägger:

– Det jag gillar med den silvergråa nyansen som vi har på vår fasad och altan är att den smälter in så bra med berget och den övriga naturen som vi har runt omkring oss.

Mer om produkten Premium träskydd Altan

Premium träskydd Altan

Premium Träskydd Altan ger dig en vackert silvergrå, behaglig altan som kommer att locka till ännu fler sköna stunder med familj och vänner under en mycket lång tid.

Premium träskydd Altan

Premium träskydd Altan

Förbered dig på mycket altanhäng - i 12 år!

Läs mer

Så här gör du

Läs mer

Referensprojekt från Sioo Wood Protection AB

Stenungsunds hamn

Stenungsunds hamn

Stenungsund

Hotell Spa Vann

Hotell Spa Vann

Ombyggnad | Lysekil | 65,0 Mkr

Ombyggnad av hotell i Lysekil. Själva byggnationen startade juni 2008 med en ...

Alster förskola

Alster förskola

Nybyggnad | Karlstad | ca 30 mkr

Nybyggnad av förskola som består av en byggnad i Karlstad. Själva byggnatione...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår